Revije couture kolekcija Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel postale su poseban vid manifestacije, koju popularni kreator iskoristi da svetu prenese važnu poruku. Ove godine on slavi moć žena! Upravo je to bila njegova “zvezda vodilja” prilikom stvaranja ove neverovatne kolekcije, koja nas je, malo je reći, raspametila. Spoj različitih materijala, ženstveni krojevi i damski aksesoari samo su neki od detalja koji su obeležili ovu reviju.

Čitav prostor bio je u ogledalima, pa su tako posetioci iz svih uglova mogli da vide svaki pedalj veličanstvenih kreacija ove modne kuće. Samom revijom su, naravno, prošetale i Lagerfeldove muze, dok je posebno iznenađenje bilo upravo pojavljivanje Lili Rouz Dep, koja je bila na visini zadatka. Slede kreacije u koje ćete se sigurno zaljubiti na prvi pogled!

35 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 45 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 55 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 64 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 73 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 83 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 92 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 102 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 111 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA) 121 Haljine koje su obeležile sam početak Nedelje visoke mode u Parizu (GALERIJA)

Pročitajte još i ovo:

Paris Haute Couture Week: Najbolja Street Style izdanja

Kako funkcioniše visoka moda

Christian Dior: Povratak revolucionarnog stila

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: vogue.com

Jasna Đorđević

Comments