Prvih pet Hansasplast proizvoda smo vam predstavili ovde. Predstavljamo vam još pet!

6. Kada su u pitanju rane koje zahtevaju posebnu pažnju, preporučuje se Hansaplast® sa dezinfekcionim sredstvom, sa jastučićem za rane koji sadrži antiseptički sastojak hlorheksidin diglukonat, koji sprečava razvoj infekcije. Plastični flasteri su pogodni za pokrivanje svih vrsta manjih rana. Materijal omogućava koži da diše i vodootporan je. Nelepljivi jastučić sa antiseptikom štiti ranu. Elastični Hansaplast® je adekvatan za negu i zaštitu rana u predelima koji se savijaju i pomeraju (koleno, lakat…). Dobro prijanja, propušta vazduh i omogućava koži da diše.

dezinfek Hansaplast: Za vaše srećne korake (2. deo)

Hansaplast® sa dezinfekcionim sredstvom

7. Ako ste sportski tip, sigurno ste često u patikama. To povlači za sobom znojenje i neugodne mirise, posebno tokom letnjeg perioda. Sprečite neprijatnost uz osvežavajući Hansaplast® sprej za stopala zbog kojih će vam stopala biti zahvalna i mirisna. Posle napornog treninga, priredite kupku za stopala. Taj ugođaj možete lako da ostvarite i dok gledate omiljenu TV emisiju. Vaša stopala će se opustiti i pripremićete ih za uklanjanje grube kože.

sprej Hansaplast: Za vaše srećne korake (2. deo)

Hansaplast® sprej za stopala

8. Upoznali ste zgodnog frajera, ali se plašite da idete dalje zbog eventualnog neprijatnog mirisa stopala ako skinete cipele? Hansaplast® Silver Active sprej za stopala je savršeno rešenje. Koristite anti-perspirant, sprečite znojenje i neugodne mirise i onda vam barem ovaj razlog neće stajati na putu ka uzbudljivoj romansi.

sprej silver Hansaplast: Za vaše srećne korake (2. deo)

Hansaplast® Silver Active sprej za stopala

9. Priuštite sebi profesionalni pedikir s vremena na vreme, da biste uz stručnu pomoć i adekvatan tretman stopala sprečili nastanak problema, kao što je, recimo, pojava kurjeg oka. Sprečite njegovu pojavu nošenjem udobne obuće, a ukoliko se ipak pojavi, odmah stavite Hansaplast® Flastere protiv kurjih očiju, koji trenutno ublažava bol, štiti sa integrisanim jastučićem i uklanja problem uz pomoć salicilne kiseline.

hansaplasttt Hansaplast: Za vaše srećne korake (2. deo)

Hansaplast® Flastere protiv kurjih očiju

10. Nemojte potceniti male rane mališana: deca često padaju dok se igraju ili bave sportom i posekotine, ogrebotine, pa čak i opekotine redovni su pratilac svih njihovih nestašluka. Ako se na ranicu zalepi Hansaplast® dečji flaster sa zabavnim Disney motivima, poput Vini Pua i drugara, uplakane okice odjednom se šire i zagledaju u omiljeni crtani lik, a povreda ostaje zaboravljena pred izazovima novih avantura.

deciji Hansaplast: Za vaše srećne korake (2. deo)

Hansaplast® dečji flaster

Nije svaki flaster Hansaplast®. Širom sveta Hansaplast® je već generacijama sinonim za flaster nenadmašnog kvaliteta. Hansaplast® je brend iza kojeg stoji 125 godina tradicije, iskustva i znanja. Kada odete u apoteku ili prodavnicu da kupite flaster – izaberiteHansaplast®, flaster broj jedan u Evropi.

Comments