Neki poznati parovi jednostavno imaju sve – novac, moć, slavu, i jedno drugo. Nekada im ni to nije dovoljno, pa dođe do rastanka, kada svako nastavi svojim putem. Ipak, iako je većina njih sada srećna sa nekim drugim, mi ne možemo da zaboravimo neke parove za čiju smo se ljubav nadali da će malo duže trajati.

Kejt Mos i Džoni Dep (Kate Moss & Johnny Depp)

utekst Happily Never After: Šest raskida koji su nas potresli

Strasna i burna veza: 1994. godine su demolirali hotelsku sobu u Njujorku

Davne 1994. godine, britanski supermodel, Kejt, upoznala je lošeg momka iz Holivuda, Džonija, a njih dvoje su od tada činili najsavršenijim parom ikada. Zašto? Zato što su izgledali tako dobro zajedno. Zajedno su prisustvovali svim poznatim zabavama devedesetih, a osvojili su nas i svojim savršenim grandž stilom. Tokom četiri godine zabavljanja, bilo je mnogo tračeva o njihovom raskidanju, ponovnom pomirenju, čak i mogućem venčanju, ali su se konačno rastali 1998. godine.

Rejčel Mekadams i Rajan Gosling (Rachel McAdams & Ryan Gosling)

Ako smo ikada pomislili da je živeti bajku moguće, to je bilo onda kada smo saznali da su svoju romansu iz filma “Beležnica“ (Notebook), Rejčel i Rajan, nastavili u stvarnom životu. Koliko smo suza pustili zbog tog filma, toliko smo bili razneženi kada je Rejčel, na dodeli MTV Movie Awards, kada su dobili nagradu za najbolji poljubac, poletela u zagrljaj Rajanu ljubeći ga, a tim poljupcem su ušli u istoriju najromantičnijih poljubaca ikada. Nažalost, par se rastao 2007. godine. Ipak, nada poslednja umire, tako da se mi i dalje nadamo da će ovaj par još jednom probati da oživi staru ljubav.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk (Britney Spears & Justin Timberlake)

utekst1 Happily Never After: Šest raskida koji su nas potresli

Džastinova pesma "Cry me a river" je inspirisana raskidom, a Britnina pesma "Everytime" je odgovor na nju

Kada spojimo pop princezu i dečka iz boyband-a, dobijemo mladalačku ljubav koja je jednostavno bila suđena. Upoznali su se još sa 11 godina kao članovi Mickey Mouse Club-a, a zvanično su počeli da izlaze oko 1999. godine. Nakon tri godine zabavljanja, na opštu žalost svih, golupčići su se rastali, ali mi i dalje mislimo da su oni bili presladak par, kao i da bi Džastin bolje uticao na Brit od K-Feda, da su ostali zajedno.

Nikol Kidmen i Tom Kruz (Nicole Kidman & Tom Cruise)

utekst2 Happily Never After: Šest raskida koji su nas potresli

Vezu su započeli na snimanju filma

U vreme kada su Nikol i Tom bili u braku, moramo reći da je Tom bio mnogo normalniji i veći dasa. Par je zajedno glumio u filmu Stenlija Kjubrika (Stanley Kubrick), “Širom otvorenih očiju“ (Eyes Wide Open), a nakon 10 godina braka, 2001. godine, zvanično su se rastali. Zajedno su podigli dvoje usvojene dece i bili su jedan od najmoćnijih parova Holivuda. Nakon toliko godina zajedno i velike ljubavi, stvarno smo mislili da će ova ljubav potrajati.

Riz Viterspun i Rajan Filip (Reese Witherspoon & Ryan Phillippe)

42 16069096 Happily Never After: Šest raskida koji su nas potresli

Riz se Rajanu predstavila rekavši: "Mislim da si ti moj poklon“, kada se pojavio na njenoj rođendanskoj zabavi

Ovaj par se upoznao 1997. godine, a venčali su se 1999. godine kada je u bioskopima veliki uspeh postigao njihov zajednički film “Okrutne namere” (Cruel Intentions), u kome Sebastian (Rajan) zavodi čednu Anet (Riz). Sedam godina braka i dvoje dece, ali nešto tu nije štimalo, pa se par rastao 2006. godine ostavljajući nas u šoku. Riz se ove godine udala za Džima Tota (Jim Toth), ali mi ipak mislimo da je sa Rajanom to bila prava stvar.

Aleksa Čang i Aleks Tarner (Alexa Chung & Alex Turner)

utekst3 Happily Never After: Šest raskida koji su nas potresli

Moderan par koji originalno kombinuje jednostavnu odeću, a čak im se i imena slažu

I za kraj naše liste, jedan malo svežiji rastanak koji nas je potresao, a nije trebalo da se desi. Moderni par koji čini ljubimica modnog sveta i frontmen rok benda Arctic Monkeys, bio je u žiži javnosti četiri godine, nakon čega se romansa naglo završila u julu ove godine. Navodno, dobar prijatelj ovog para je izjavio za jedne novine kako im je bilo loše u poslednje vreme u vezi, ali da Aleksa i Aleks planiraju da ostanu dobri prijatelji. To nije dovoljno dobro za nas, zato se nadamo da će što pre rešiti probleme.


Jovana Radojčić često ume da se zanese u sanjarenju i isključi iz stvarnog sveta. Mašta da proputuje ceo svet, voli modu, knjige, film i fotografiju. “Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.” – YSL

Comments