Postoje trenuci u životu kada nam je samopouzdanje momentalno potrebno. Bilo da trčite trku, skačete sa zgrade na zgradu, pripremate se za važan razgovor za posao ili iščekujete ispit, nema vremena za oklevanje.

Head & Shoulders razume da i samo delić sekunde oklevanja može da proizvede manjak samopouzdanja i učini da ne date sve od sebe. Čak i nešto potpuno malo poput peruti i iritirano, suvo teme glave koje svrbi može da utiče na vaše samopouzdanje i dovede vas u rizik da propustite životne prilike – ali to ne mora da bude tako.

NOVI Head & Shoulders Instant Relief specijalno je dizajniran da omogući rezultate koji se odmah vide i osete na vašoj kosi i temenu glave. Inspirisana sportskom medicinom, ova formula sadrži On-Contact tehnologiju koja pruža kako trenutnu tako i dugotrajnu odbranu od uzročnika i nelagodnosti koje izaziva nezdravo teme.

HEAD AND SHOULDERS SHAMPOO DEEP CLEAN FOR MEN Novi Head & Shoulders Instant Relief: rezultati koji su odmah vidljivi!

Trenutno olakšanje je moguće zahvaljujući Thermo-Cooling Activator kompleksu koji, aktiviran u kontaktu sa vodom tokom pranja kose, pokreće On-Contact tehnologiju na temenu gde se prvenstveno javlja osećaj lagodnosti – zahvaljujući jedinstvenoj mešavini sastojaka poput mentola i peperminta koji umiruju teme i pružaju trenutno oslobođenje od češkanja.

Comments