On-Contact tehnologija pruža dugoročnu pogodnost i kosu koja je čak i do 100%* oslobođena peruti, zahvaljujući prisustvu dokazanog sastojka protiv peruti, ZPT, u Head & Shoulders šamponima. MicroZinc formula se aktivira momentalno u kontaktu sa temenom, njegovim prirodnim lipidima i i uzrocima iritacije. Zahvaljujući tome, ZPT formula prodire tamo gde je najpotrebnija, uništavajući ključni uzrok češanja – perut, i pružajući vam zdravo teme i divnu kosu u kojoj ćete uživati. Formula dvostruke namene takođe održava ZPT na svom mestu tokom dana, pa može efikasno da deluje tokom vremena i tako vašu kosu i teme učini još otpornijim.

Dr Džim Švarc, vodeći naučnik za Head & Shoulders, sumira delovanje Instant Relief formule: “Head & Shoulders Instant Relief dizajniran je sa Thermo-Cooling Activator kompleksom koji pruža momentalno olakšanje čije se dejstvo na teme oseti odmah. Njegova formula takođe sadrži Zinc Booster tehnologiju – jedinstvenu kombinaciju ZPT i Cink Karbonata – koja pokreće On-Contact tehnologiju i još efikasnije oslobađa snagu ZPT formule, 3 puta brže od proizvoda konkurenata**, dajući vam rezultate koje možete da vidite – kosu koja je i do 100%* oslobođena od peruti.”

HEAD AND SHOULDERS 2IN1 INSTANT RELIEF 1 723x1024 Novi Head & Shoulders Instant Relief: rezultati koji su odmah vidljivi!

Kao lider na polju nauke o temenu glave i razvoja proizvoda za negu više od 50 godina, Head & Shoulders je decenijama unapređivao svoju ZPT formulu kako bi stvorio efikasna rešenja u borbi protiv različitih uzroka peruti.

NOVA Head & Shoulders Instant Relief kolekcija, deo unapređene kolekcije za negu temena, sastoji se od šampona, balzama i zvezde kolekcije – specijalnog tonika koji momentalno tretira nelagodnosti na temenu kako biste bili sprmeni da se upustite u velike životne izazove – bez oklevanja.

Potražite novu Head & Shoulders Instant Relief. Scalp Care kolekcija dostupna je u tri različite varijante: Instant Moisture, Deep Freshness i Deep Clean.

 

Comments