Do jubilarnog desetog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je manje od mesec dana, a svi vatreni fanovi jednog od najboljih festivala u Evropi konačno mogu da vide ko se sve našao na dugačkoj listi izvođača. Tako će ovog leta od 4. do 6. avgusta na festivalu nastupiti legendarni Sven Vath, Ben Klock, dvojac Pan-Pot, Martin Buttrich, kao i Edo Maajka, Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Marčelo i više od 80 izvođača.

Nemci osvajaju najvatreniju binu Lovefesta

Fire Stage, najvatrenija i najveća bina festivala ovog leta “goreće” uz nastupe nekih od najtraženijih svetskih di-džejeva. Na prvom mestu je svakako tata svetske elektro scene, inovator, vizionar i šlag na vrhu ovogodišnje rođendanske torte Sven Vath.Ben Klock, tehno titan, koji je u svojoj prošlosti često mislio da će ga uspeh zaobići na Lovefest stiže kao jedan od najtraženijih di-džejeva na ovim prostorima zajedno sa svojim hipnotišućim i jakim zvukom. Nemački dvojac Pan-Pot trenutno dominira tehno scenom, a poznat je po nekonvencionalnom i jedinstvenom muzičkom stilu. Na najveću binu festivala dolazi iRobert Dietzkao i di-džej duo Zenker Brothers, a jedina dama biće Ellen Allien. Specijalan live nastup imaće tehno trojacParanoid London, koji je specifičan po tome što u medijima ne prikazuje ništa osim svoje muzike ispunjene urnebesnim tekstovima.Najveće osveženje je svakako Martin Buttrich, koji pravo iz svog studija doleće na Fire binu sa novim izdanjima.

Lovefest 2016 Heineken Lovefest objavio kompletan program rođendanskog izdanja

Specijalno Coocon veče na Heineken Lovefestu

Ovogodišnje izdanje festivala otvoriće Cocoon “familija” na čelu sa Papa Svenom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Zato i od njega ne očekujemo ništa manje od još jedne muzičke lekcije za pamćenje.

Daniel Stefanik Heineken Lovefest objavio kompletan program rođendanskog izdanja

Detroit u Vrnjačkoj Banji

Na Energy Stage, najveću andergraund binu u Srbiji stiže Phil Weeks, simpatični Francuz koji je toliko posvećen svojoj publici da čak ima i YouTube vlog namenjen svim fanovima. Svojim karijerama dugim skoro tri decenije iskustvo na bini ove godine diktiraju Anthony Parasole iRick Wilhite, a osim njih na Energy Stage dolaze i Tornado Wallace, Joey Anderson, Delta Funktionen, Horse Meat Disco i jedina damai žena koja diktira muzičke trendove Lakuti. Domaća podrška biće beogradski di-džejevi Manjane, Phillie P, Trole, PTŽC, Schwabe, SMT#NG, kao i momci iz popularnog sastava Beyond House.

Fuzija roka i hip-hopa na Live bini

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Za sve fanove dnevnih žurki festivala ljubavi, organizatori su najavili da će program H2O bine biti poznat uskoro i poručili da sve posetioce čekaju nova iznenađenja.

Ulaznice po promo ceni gotovo rasprodate

Trenutna cena ulaznice za sva tri dana je 25 EUR, a karata u okviru tog promo paketa je ostalo još malo. Svi oni koji sebi žele da obezbede najbolji pogled na najveću festivalsku binu, VIP karte mogu kupiti po ceni od 39 EUR, a akcija je ograničena samo na prvih 100 kupaca. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

 

 

Comments