Hipnoterapija je metod koji vam dopušta da reprogramirate sebe i oslobodite se iracionalnih strahova, fobija, negativnih misli i loših navika. On vam pomaže da pronađete odgovore na pitanja kao što su:

Ko sam ja u stvari?

Šta je ono što zaista želim?

Kakav bih voleo da moj život bude iduće godine u ovo vreme?

Kakav bih zaista voleo da on bude i kakve promene bih trebalo da sprovedem kako bih stigao do svog cilja?Šta sam spreman da promenim i dokažem sebi koliko ja to ZAISTA želim?

Šta bi se dogodilo kada bi smo provodili dane razmišljajući o odgovorima na ova pitanja?  Ono što se događa ljudima koje karakterišemo kao zabrinute, uznemirene, neraspoložene, pod stresom. Upravo na ovom polju hipnoterapija daje najbolje rezultate.

hipnotisanje Zašto da hipnoterapija bude vaš izbor

Ukoliko radite uz pomoć stručnog terapeuta ova metoda potpuno je neškodljiva i nema negativnih propratnih efekata.

Hipnoterapija je dvosmerna ulica – profesionalno partnerstvo između vas i vašeg terapeuta, ali ni najbolji terapeut ne može da vam pomogne ukoliko vi sami to ne želite. Situacije koje uključuju šou hipnozu to potvrđuju – oni koji izađu na scenu sami odlučuju da u tome uzmu ulogu.

Vreme između seansi koristi se za mogućnosti uvida u promene u načinu razmišljanja, reagovanja, funkcionisanja – ono pretstavlja najbolji putokaz kako vama, tako i vašem terapeutu. Uz pomoć hipnoterapije naučićete da iskoristite svoje skrivene snage i talente, da postignete ono što želite – moć leži u vašem umu. Terapeut je dašak vetra u jedrima, ili kako je rekao jedan divan mladi čovek “terapeut je kao zvezda vodilja koja osvetljava put ka vašem cilju”.

Dr Nataša Kunijević Mujović (0604662978 i 0654662977, mujovicn@yahoo.com)

Comments