Konačno si pronašla gospodina Pravog, svog Zverku, i sada, kako vreme prolazi, preispituješ sebe kako da budeš na nivou zadatka –  kako da ga usrećiš, ne smoriš, u istoj vezi i sama uživaš maksimalno i bez opterećenja. Nije teško biti savršena devojka, ako ti je stalo. Ako nije, nijedan savet ne može pomoći, samo novi dečko, bolji dečko.

Bićemo u situaciji kada ti se on mnogo sviđa i kada daješ 100 posto sebe za ovu vezu. Dakle, obrati pažnju na sledeće stavke:

ljubav 2 Hoću i ja da budem dobra devojka

1. Imaj svoj život! Niko ne voli opterećenu, ljubomornu i prenapornu devojku. Imaj vremena za njega, ali prvenstveno za sebe i svoje životne aktivnosti. Ne zapostavljaj fakultet, posao, porodicu, prijatelje, hobije i treninge. On će ceniti tvoju samostalnost, i to što imaš svoj život i navike. Ako ga previše opkoliš, on će imati problem, i želeće svoj prostor, što će dovesti do svađa i komplikacija koje nisu potrebne. Ovaj korak je izuzetno bitan i ako jednog dana raskinete: ukoliko si kompletno zapostavila svoja interesovanja, zapostavila sebe, kuda će te to odvesti?

Comments