ovan Horoskop 04. septembar  10. septembar

Bilo bi lepo da događaje oko sebe shvatate malo smirenije i ne toliko lično, inače bi mogli da dovedete sebe u situaciju iz koje naprosto nećete moći da se izvučete. Usporite malo, neće vam škoditi. Uradite nešto za sebe, promenite frizuru, idite na putovanje, ostavite loše navike iza sebe. Ova nedelje je idealna za novi početak. Ovnovi u vezi osetiće mali disbalans, ali ne postoji to što kompromis ne može da reši.

bik Horoskop 04. septembar  10. septembar

Morate shvatiti da je promena prirodna stvar i da ne mora uvek biti loša. Nalet energije koji će na vas preneti osoba koja će ponovo ući u vaš život, doneće lepo raspoloženje. Ova osoba će pokušati da promeni neke vaše stavove, nemojte se opirati, pustite neka vas plima nosi. Status vaše emotivne veze se ove nedelje može promeniti. I u ovom slučaju, nemojte se plašiti, kako bude – biće.

blizanci Horoskop 04. septembar  10. septembar

Trudite se da ove nedelje ostanete fokusirani i da se držite kakvog–takvog plana, bez obzira na uplitanja i male prepreke koje se mogu desiti i odvući vas od cilja. Pazite da ne dođete u situaciju gde ćete morati da birate između onoga što zaista želite i kompromisa koji vam se nudi. Ne slušajte glasove okolo, odlučite sami. Zadržite vašu emotivnu vezu na dosadašnjem statusu, da bi vaša polovina mogla da istu isprati i održi ljubav živom.

rak Horoskop 04. septembar  10. septembar

Nemojte olako odavati svoja osećanja, iako možete biti isprovocirani. Držite se rutine ove nedelje, to je najsigurnije, da ne biste usled bujice uskomešanih osećanja uradili nešto nesmotreno. Krajem nedelje pokušajte da budete iskreni prema osobi koja to očekuje od vas, ne zaboravite da su u laži kratke noge. Nemojte biti ni arogantni prema osobama koje vas vole i kojima je jako stalo do vas i vašeg dobra.

lav Horoskop 04. septembar  10. septembar

Nemojte biti negativni, iako vaša finansijska situacija i nije baš pozitivna. Možda ćete morati da preuzmete neke drastične korake i mere. Izbegnite situaciju gde ćete biti na tapetu zbog nepromišljenosti. Voljenoj osobi bi ove nedelje više prijala vaša pažnja nego stalna kritika koju joj upućujete. Dugo skrivana tajna bi mogla da izađe na svetlost dana. Spremite se na iznanađenje. Povedite računa o ishrani.

devica Horoskop 04. septembar  10. septembar

Prijatelj će zatražiti vašu pomoć početkom nedelje, ali vi mu ipak ne možete biti od koristi. Obogatite vaš život neki novim hobijem. Precenićete vaše mogućnosti kada je u pitanju projekat u kome ste učestvovali i za koji ste bili ubeđeni da imate dobre šanse. Razlog tome može biti vaša nedovoljna pripremljenost. Moto ove nedelje trebao bi biti “Prvo skoči pa reci hop”. Upamtite za sledeći put.

vaga Horoskop 04. septembar  10. septembar

Gledajte život sa vedrije strane, negativan početak nedelje vam nije u interesu i neće vam doneti ništa dobro. Voljena osoba može zatražiti od vas malo prostora i vremena samo za sebe. Nova osoba sa veoma korisnim informacijama može postati vaš dobar prijatelj. Bićete malo sumnjičavi u početku, ali vreme će pokazati da li ste se prevarili u vezi ove osobe. Vreme provedeno u prirodi prijalo bi vašem organizmu.

skorpija Horoskop 04. septembar  10. septembar

Predstojeći događaj može biti sudbinski za vas. Nažalost, neće biti tako očigledan, tako da ćete morati da oslušnete vaše šesto čulo. Vaš um biće posebno kreativan na poslovnom planu. Vikend iskoristite za zabavu i druženje sa prijateljima, zaboravite na brige i jednostavno uživajte. Ukoliko želite da voljenoj osobi poručite nešto, poslužite se malim signalima, zanimljivije je, a ona će znati da ceni vašu originalnost.

strelac Horoskop 04. septembar  10. septembar

Raspoloženi ste za avanturu. Vaš raspored na poslu biće malo izmenjen, što vam daje dovoljno prostora i vremena da ostvarite druge planove. Nađite malo vremena za članove porodice i kućne poslove, koje ste potpuno zanemarili. Vaše rasuđivanje vezano za voljenu osobu može biti nerealno, pa je bolje da sačekate da vam se um malo razbistri. Nemojte se raspravljati bez razloga.

jarac Horoskop 04. septembar  10. septembar

Raspoloženje ove nedelje biće u znatnom padu. Preumorni ste, stoga, neka odmor i relaksacija budu prvi na listi prioriteta. Na poslu možete osetiti ljubomoru ostalih kolega i doći u sukob sa veoma teškim i neprijatnim ljudima. Nemojte gubiti duh, to je sve u opisu skoro svakog posla. Razgovarajte sa prijateljima i podelite vaša osećanja, olakšajte dušu. Zapamtite – imate svo pravo da budete srećni.

vodolija Horoskop 04. septembar  10. septembar

Vaša tvrdoglavost dostići će vrhunac. U tom slučaju, stavite se u situaciju voljene osobe. Videćete da to nije ni malo prijatno i malo ćete spustiti loptu. Ukoliko planirate neko putovanje, budite posebno oprezni za volanom. Na poslu dugogodišnje rivalstvo može prerasti u pravi mali rat, ali odigrajte ulogu pametno. Strategije vam ne manjka, stoga, nijedan konkurent nema skoro pa nikakve šanse. Vreme je da se fokusirate na svoju budućnost.

ribe Horoskop 04. septembar  10. septembar

Držite sopstvene afere pod kontrolom. Nemojte davati drugom tu čast da vas razotkrije i uspostavi moć nad vama. Budite spremni na nove odgovornosti i obaveze na poslu, jer vam to može doneti i napredak i bolju zaradu. Prijatelj će biti jako raspoložen za razgovor i tračarenje, naoružajte se strpljenjem pre nego što pozovete dotičnu osobu. Emotivna situacija može postati veoma komplikovana sredinom nedelje i možda ćete, vi i vaš partner, poželeti da odete na različite strane.

Astro plus:

Najbolje osobine Devica: Temeljnost i istrajnost. Device su osobe koje svoje reči najbolje sprovode u dela, i ulažu veliki napor i pažnju u sve što rade. Upravo što u sve daju maksimum sebe, Device su jako lojalan horoskopski znak i umeju da opravdaju ukazano poverenje. Njima se ili divite ili se pitate zašto uopšte žive, i koja je poenta njihovog postojanja.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments