ovan2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Dok će vaš društveni život predstavljati pravi izbor zabave, osetićete napetost kada je reč o ravnoteži između vašeg posla i kućnih obaveza i možda ćete razmišljati o nekoj promeni. Bilo da odlučite da počnete da radite od kuće, ili da na neki drugi način osvežite svoju karijeru, najpre dobro razmislite i analizirajte situaciju da biste bili spremni za ono što sledi.

bik2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Nakon perioda u kome su se neke oblasti vašeg života, kao što su veza ili finansije, sporije razvijale ili čak nazadovale, dolazi do poboljšanja. Postoji mogućnost da se tokom nedelje neko suprotstavi vašoj ideji ili planu, ali bi bilo poželjno da pokušate da dođete do kompromisa. Zahvaljujući Merkuru, izlasci, provod i zabava bi trebalo da se učestale.

blizanci2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Finansijska strana bi mogla da postane problematična, naročito ako se radi o velikoj kupovini. Možda je bolje da malo sačekate i za to vreme istražujete. Merkur će se nešto kasnije naći u Blizancima, što može da poboljša vašu intuiciju i uštedi vam vreme. Venera će postati direktna, pa bi mogla da doprinese lakšem sklapanju zajedničkih finansijskih poslova i spreči bilo kakva odlaganja.

rak2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Ove nedelje doći će do nesporazuma u odnosima na poslovnom ili ljubavnom planu, ali postoji mogućnost da nađete rešenje koje će biti povoljno za obe strane i da se napetost koju osećate u poslednje vreme smiri. Stvari koje su vezane za misticizam mogle bi da vas zainteresuju i povedu u neko dalje istraživanje.

lav2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Moguće je da ćete imati inspiraciju da istražujete ili proširite svoje vidike i možda vam se na tom putovanju pridruži prijatelj. Kasnije će vam biti potreban odmor, naročito ako ste naporno radili, ali ne treba zbog toga loše da se osećate jer vam upravo to omogućava da prikupite potrebnu energiju za nastavak. Ovo je ujedno i povoljan period da rešite neke zdravstvene probleme.

devica3111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Čini se da je na pomolu neki konflikt, ali ako osetite da se nešto slično sprema, potrudite se da to rešite što pre kako ne bi došlo do grananja problema. Možda će u tom slučaju neko morati da popusti i imajte na umu da biste to mogli biti vi. Merkur ulazi u Ribe, pa će vam biti lakše da razumete tuđe potrebe, što bi mogla biti prednost na poslovnom ili ljubavnom planu.

vaga2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Neko zanimljiv bi mogao da se pojavi u vašem životu sredinom nedelje i, bilo da susret preraste u prijateljstvo, ili se razvije u nešto više, biće to lepo iskustvo. Ako ste u poslednje vreme imali porodičnih nesuglasica, u ovom periodu bi to moglo da se razreši, a Merkur u polju zdravlja mogao bi da vas pokrene da potražite načine kako da živite zdravije.

skorpija2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Lagani ritam u kome ste mogli da uživate ustupiće mesto periodu u kom ćete biti dosta zauzeti. Vaše planove bi mogle da odlože određene administrativne poteškoće ili primedbe drugih ljudi, tako da možda neće biti zaobilaznog puta, nego ćete morati da se strpite i odradite ceo postupak korak po korak. Narednih dana komunikacija će teći lakše, a bolja intuicija će vam pomoći kada je ljubav u pitanju.

strelac2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Sredinom nedelje ćete se osećati življe, bićete spremni da upoznate nove ljude, započnete kreativan projekat, ili čak napravite prvi korak u romantičnom odnosu. Možda ćete morati da povedete računa o svojim finansijama jer bi prelazni period mogao da vas navede da razmislite o načinu na koji njim upravljate. Ovo nije dobar period za veća ulaganja, pa umesto toga prerasporedite svoj budžet.

jarac2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Pokušajte da situaciju ne činite lošijom nego što jeste produbljujući neslaganje i insistirajući da vaša bude poslednja. Ukoliko probate da pristupite drugačije i razmislite o dogovoru, rezultat može biti povoljan za sve učesnike. Direktna Venera mogla bi da vam pokaže novi ugao posmatranja i tako pomogne na polju veza i vrati harmoniju. Intuicija i mašta će biti pojačane u ovom periodu.

vodolija2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Negde polovinom nedelje mogao bi uslediti neki predlog ili poziv za izlazak u kome ćete uživati. Druženje sa ljudima koji vam odgovaraju daće vam potreban podsticaj, a ako vas kasnije pretrpan raspored optereti, proredite ga i tako smanjite tenziju. Imaćete priliku da razmislite o bilo kakvim nerešenim problemima. Merkur u Ribama i razvijena intuicija mogli bi da vam pokažu put kako da zaradite dodatni novac.

ribe2111 Horoskop 1. februar – 8. februar

Svađa sa prijateljem ili više njih može izazvati bes i nervozu. Pokušajte da sredite situaciju pre nego što izmakne kontroli. Ukoliko se osećate sputano prateći tuđe odluke, možda je vreme da stanete iza onog što želite. Merkur u vašem znaku daće vam snagu da svoje misli, ideje i planove izrazite i podelite sa drugima.


Vesna Marić 

 

Comments