Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

ovan5 Horoskop 1. jun  8. jun

Vrlo je verovatno da će ovaj period biti sav u znaku žurbe. Ako morate da ubedite nekoga u nešto ili podelite ideju ili plan, izgleda da malo toga može da pođe naopako. Prodajete nešto? Kosmos je na vašoj strani. Možete, takođe, ovaj uticaj da iskoristite da pojačate svoje društvene veze i da se naviknete na korišćenje interneta u komunikacijske svrhe. Fokus se polako prebacuje na vašu zonu kuće, pa ćete biti raspoloženi da ugošćavate ljude u svom domu.

bik5 Horoskop 1. jun  8. jun

Uživaćete i u zarađivanju i u trošenju. Protresite mozak i neka ispadnu neke nove, uzbudljive ideje od kojih ćete zaraditi novac. Uz vaše sjajne instinkte za posao, zaradićete mnogo dodatnog novca. Možda ćete želeti preterano da trošite na umetnička dela ili skup nakit kao način investiranja. Verujete u prirodni tok stvari u životu i izgleda da ste magnet za novac, što će vas oduševiti. Možda ćete malo kasnije želeti da se povežete sa starim prijateljima.

blizanci5 Horoskop 1. jun  8. jun

Vaš romantični i društveni život može da se okrene u vrlo zanimljivom i uzbudljivom smeru. Prijatelj će vam uneti svetlost u život ili će vam dati neke ideje koje su svojstvene njegovoj originalnosti. Slučajte svoju intuiciju. Ako imate osećaj da idete negde ili da uradite nešto, samo napred. Možete da završite u nekoj novoj romantičnoj/ljubavnoj priči ili u sjajnom poslovnom okruženju, samo ako budete slušali svoj nos. Kasnije tokom meseca ćete voleti da pričate – više nego obično. Trošenje novca može biti jedan od načina da ukrotite nemiran duh.

rak5 Horoskop 1. jun  8. jun

Trenutno se krećete kroz kosmički ciklus koji vam pomaže da se opustite i porazmislite o stvarima. Možda ćete biti najsrećniji kada se budete odmarali ili pauzirali od posla, možda bi bilo dobro da pogledate koji film i pročitate neku motivacionu knjigu. Ako osećate da ste se od sebe i svoje suštine previše udaljili, ovo je pravo vreme da meditirate i da se povežete sa vašim suštinskim željama. Bilo kako bilo, osećaćete se mnogo bolje u petak. Možda ćete, čak, odlučiti da promenite imidž koji će vas inspirisati na samopouzdanje.

lav5 Horoskop 1. jun  8. jun

Ovo je užurbana nedelja koja se vrti oko okupljanja, zujanja po internetu, i generalno, komunikacije sa drugima. Bićete zauzeti u ovoj oblasti neko vreme, možda organizujući događaje i krećući se među ljudima non-stop. Ovo je sjajna prilika da podelite svoje ideje sa raznim ljudima i da dobijete povratnu informaciju koja se tiče nekih od vaših planova i projekata. Čini se da ćete najviše posla napraviti dok budete napolju među ljudima. Malo se smirite da ne biste pregoreli od želje.

devica5 Horoskop 1. jun  8. jun

Ovo bi mogao da bude jedan od najužurbanijih i najzauzetijih, ali i najproduktivnijih perioda u godini, naročito što se karijere tiče. Napravite listu stvari koju morate da uradite i počnite što pre kako biste neke od tih stvari mogli da štiklirate kao urađene. Nove šanse vas čekaju, fokusirajte se na nekoliko dobro odabranih ciljeva i uradite sve što je u vašoj moći da uspete. Pomaže da se povežete sa drugima koji razmišljaju isto kao vi, bilo samo da biste porazgovarali sa njima o svojim idejama ili da nađete nove partnere. Saradnja i istraživanje su ključ uspeha.

vaga5 Horoskop 1. jun  8. jun

Oho, neko će uživati u stvarima oko sebe ove nedelje! Izgleda da ćete radije i više da slušate priče drugih koji govore o putovanjima, avanturama, novim šansama i slično nego što ćete sami želeti sve to da iskusite. Uživanje i ugađanje sebi će vam se činiti kao sjajna stvar, naročito ako podrazumeva neke egzotične varijante. Postoji šansa da ćete se sa nekim sresti/upoznati/ponovo videti ko će vam vratiti iskre u oči. Moguće je da će postojati neke promene u karijeri. Poslovni cilj se može lako realizovati.

skorpija4 Horoskop 1. jun  8. jun

Moguće je da ćete se naći u situaciji gde se slažete sa ekstravagantnim planovima neke osobe i pre nego što ste to očekivali. Nema ništa loše u ovome sve dok ste svesni u šta se upuštate. Fokus planeta, koji je trenutno na zajedničkim finansijama i podeljenim izvorima/primanjima, izgleda prilično pozitivno, ali može i da znači previše samopouzdanja. Postarajte se da se dobro raspitate pre nego što potpišete bilo kakve ugovore koji uključuju novac. S druge strane, ako celu stvar izvedete kako treba, bićete u velikoj finansijskoj dobiti.

strelac4 Horoskop 1. jun  8. jun

Romansa, kao i zabava sa prijateljima, doneće vam uživanje, mada biste voleli da vas ne košta sve u toj meri. Međutim, novac može lako biti poslednja stvar na koju mislite dok uživate u različitim zadovoljstvima i uzbuđenjima. Opet, nije sve u zabavi. Možete da iskoristite trenutne trendove da se povežete sa ljudima koji vam mogu postati budući poslovni partneri. Samo pazite da se dobro raspitate s kim sarađujete pre nego što se upustite u bilo kakve poslovne dogovore.

jarac4 Horoskop 1. jun  8. jun

Posao i zdravlje nailaze na talas sreće koji će vam doneti više dobra nego što ste se nadali. Početkom nedelje, pregovori i razgovori mogu da donesu pozitivne vesti i podstaknu vas da uzmete u obzir prihvatanje nekog dogovora ili ugovora. Moći ćete dosta da komandujete, naročito ako ste sam svoj šef. Pozitivna povratna informacija će vas uveriti da će uvek biti novog posla. Fokus se polako premešta na vašu ljubavnu zonu i podstiče otvorenije razgovore. Ovo je sjajan period da pravite zajedničke planove.

vodolija4 Horoskop 1. jun  8. jun

Čini se kako ste okruženi sjajnim društvom i romansama/ljubavlju, što će vas veoma zadovoljiti. Nema manjka zabave. Možda ćete rado prihvatiti da se malo potrudite oko veze koja nije delovala obećavajuće ili ćete se posvetiti nekoj ideji koja može doneti mnoga dobra. Sport će vam izgledati kao sjajna ideja. Vrlo je moguće da ćete sresti nekoga prema kome gajite romantična osećanja već neko vreme i to tokom treninga ili takmičenja. Zdravlje i vežbanje postaju bitniji krajem nedelje. Razmislite o nekom odlasku na masažu ili neko odmaralište na dan-dva.

ribe4 Horoskop 1. jun  8. jun

Dosta lepih i pozitivnih stvari se dešava kod kuće. Ovo je sjajna nedelja za zabave, naročito početkom nedelje. Ovo je period kada će uslediti dobra sreća – kao posledica toga što ste odabrali ključne ljude koje ćete pozvati na obrok. Možda ćete želeti da preuređujete, čistite, doterujete svoj životni ambijent. Fokus se, potom, premešta na romansu i zonu zadovoljstva. Nakon što ste bili dosta posvećeni porodici, osetićete potrebu da se malo odvojite i uživate u onome što je vama, lično, bitno.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Editors choice