ovan21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Promena je sigurna ove nedelje, što znači da će te preći svoje granice nekom idejom koja bi trebalo da vam donese lično zadovoljstvo. Neke frustracije koje su vas mučile, nestaće. Veze i planovi koji uključuju druge ljude biće stavljeni na čekanje na neko vreme dok ne steknete njihovo poverenje.

bik21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Nedelja nije pogodna kako za ljubav, tako ni za posao. Postaćete svesni svojih ograničenja. To se odnosi i na zdravlje i na generalni manjak energije. Kada je reč o ljubavi, neki ljudi su prosto nedostupni, što ćete i sami shvatiti.

blizanci21111 Horoskop 1. mart  8. mart

Ove nedelje vam se poboljšava komunikacija i generalno odnos sa drugima. Ipak, i dalje nije sjajno na drugim poljima. U ljubavi ste suočeni sa poteškoćama. Možda je vreme da malo usporite i razmislite o svojim opcijama. Smanijite nivo stresa. Počinje da vam utiče na zdravlje.

rak21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Na početku ove nedelje imaćete sjajne ideje. Ipak, mudro bi bilo da usporite i razmislite o svim svojim opcijama. Poteškoće sa novcem koje ste imali, ove nedelje nestaju. Desiće se promene kako u porodici tako i na ljubavnom planu.

lav21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Ako je korenita promena jedina stvar koja može prekinuti tešku situaciju u kojoj se nalazite već duže vreme, možda bi o tome trebalo da razmislite ove nedelje. Ali ipak plan gde stvari rešavate korak po korak bio bi vaš najpametniji potez u ovom trenutku. Otkrićete neku dugo čuvanu tajnu.

devica31112 Horoskop 1. mart  8. mart

Dobre vesti i napredak očekuju vas ove nedelje. Preuzećete i ljubavni i finansijski rizik. Ipak, razmislite dobro pre nego što preduzmete neke drastične korake. U vezi dolazi do ozbiljnih razgovora iz čega ćete zaključiti da je vreme da vezu podignete na viši nivo i preduzmete naredni korak.

vaga21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Ne može uvek da bude po vašem, što će ova nedelja i pokazati. Moguće je da će se izroditi ljubav iz nekog drugarstva. Preispitivaćete sebe mnogo i planirati unapred, pa je moguće da to negativno utiče na sve aspekte vašeg života. Pažljivo sa novcem!

skorpija21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Mnogo ste postigli u prethodnom periodu, pa je sad vreme za odmor. Imaćete mnogo samopouzdanja što će se pozitivno odraziti na vaše motive i pravac u životu. Moguće je da ćete naći ono što ste tražili sve vreme. Takođe postoji mogućnost za novi ljubavni početak. I ovog puta, iskoristite šansu.

strelac21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Nešto što ste dugo planirali može biti odloženo. Imaćete manje krize u društvenom životu. Možda ćete hteti i da promenite okruženje i razvijete nova poznanstva sa ljudima koji vas inspirišu i motivišu. Imaćete i neke radove u kući, veliko prolećno spremanje ili neke slične projekte.

jarac21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Smeši vam se neki novčani dobitak. Ovo je vreme za preispitivanje, samospoznaju, kada ćete preispitivati svoje izbore. Preispitaćete i odluke koje se tiču posla i vaših ciljeva u karijeri. Na kraju ćete shvatiti kojim putem treba ići, osećaćete se snažnije i imaćete mnogo više samopouzdanja.

vodolija21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Projekat koji je bio odložen, biće ponovo aktuelan ove nedelje. Pravićete planove u vezi sa napretkom karijere, a možda ćete i poželeti da putujete negde ili odete na studije. Iako će vam biti potrebno mnogo strpljenja u nedeljama koje dolaze, shvatićete da vas sve ono što se događa oko vas neprestano motiviše da idete dalje i trudite se više.

ribe21112 Horoskop 1. mart  8. mart

Pozabavićete se problemima i uzećete život u svoje ruke. Bićete vođeni intuicijom, koja će vam mnogo pomoći u ovom periodu. Potrebna vam je reorganizacija kada je novac u pitanju. Takođe u vašem društvu desiće se velike promene. Na kraju će sve ipak ispasti u vašu korist.


Lenka Gatić

Comments