ovan1 Horoskop 13. april  20. april

Užurbane akcije uvaliće vas u nevolju kada Mesec uđe u konjukciju sa Uranijumom u Ovnu u utorak. Idite polako u svim oblastima svog života. Bićete prepuni samopouzdanja u sredu. “Da, ja to mogu!” biće vaš moto. Partner/ljubavnik će imati iznenađujuće vesti u petak. Ova osoba može imati priliku da se preseli na drugo mesto. U nedelju će vam se otvoriti vidici. Rešićete dosta zamršenih problema za vikend.

bik1 Horoskop 13. april  20. april

Nešto što ste dugo želeli verovatno će se ostvariti u ponedeljak. Ne zaboravite da se zahvalite univerzumu. Intuicija će vam biti veoma izražena u sredu. Pratite svoje šesto čulo u svakoj situaciji. Tvrdoglavost će vam biti srednje ime kada Mesec uđe u Bika i stane naspram Sunca u četvrtak. Ne libite se kompromisa. Finansijska situacija će zahtevati mnogo truda u nedelju. Spremite se da detaljnije prođete kroz sve troškove.

blizanci1 Horoskop 13. april  20. april

Šef bi mogao da vam da dobre vesti u ponedeljak, a veliko unapređenje bi moglo da bude jedna od stvari koje ćete dobiti! Možda dobijete novog prijatelja u sredu. Nešto što ste dugo tražili pojaviće se u petak. Dolazi do naglog preokreta kada vaš vladar Merkur uđe u Ovna u subotu. Moguće je da ćete biti malo emotivniji. U nedelju će vam zvezde biti naklonjene! Izgledajte najbolje što možete u svakom trenutku.

rak1 Horoskop 13. april  20. april

Upornost je ključ uspeha u ponedeljak. Moraćete da uložite više truda da biste završili neki posao. Pokušajte da pronađete momenat unutrašnjeg mira u četvrtak. Bivši partner vam se možda vrati u život i pita za drugu šansu u petak, kada Pluton retrogradno uđe u vašu zonu veza. Dobro razmislite da li je pametno da ponovo komunicirate sa ovom osobom. Uživajte u svom životu u nedelju. Odložite obaveze i samo uživajte!

lav1 Horoskop 13. april  20. april

U utorak može iskrsnuti veliki problem sa kolegom. Potrudite se da ne mislite egom, kako biste mogli da sarađujete. Razmislite o opciji ponovnog kretanja u školu kada Novi Mesec zauzme mesto u vašoj zoni edukacije u sredu. Možda je vreme da naučite neku novu veštinu. Dobro pročitajte finansijski ugovor pre nego što ga potpišete. Malo smanjite samopouzdanje u nedelju. Slatkim rečima mnogo više ćete postići.

devica1 Horoskop 13. april  20. april

Ne zatvarajte vrata novim stvarima u ponedeljak. Ako budete pravili planove prerano, verovatno ćete morati da ih menjate. Moguće je da će vam voljena osoba zadati problem u sredu. Dajte ovoj osobi malo prostora pre nego što se smiri. Sredite kuću u petak. Prodajte stvari koje vam ne trebaju. Percepcija će vam biti izoštrena u subotu. Ni najmanji detalj vam neće promaći.

vaga1 Horoskop 13. april  20. april

Osoba s kojom se već neko vreme ne slažete vrlo verovatno će napraviti scenu u utorak. Uzdajte se u svoju pamet i mudrost kako biste nadmudrili ovu osobu. Bićete puni harizme kada Mesec sretne Veneru u sredu. Budite oprezni sa finansijama u petak. Ako je nešto u šta ste uložili novac neprofitabilno, nemojte forsirati. Moguće je da će partneru biti potrebno da mu se posvetite u nedelju. Ako mu bude trebalo da ga utešite, ne libite se da kažete ponešto lepo.

skorpija1 Horoskop 13. april  20. april

Pokažite svoje osobine vođe u utorak. Ne bojte se da preuzmete stvari u svoje ruke po pitanju određene stvari. Vizualizujte postizanje cilja u četvrtak. Koristite moć pozitivnog razmišljanja kako biste ostvarili svoje ambicije. Događaj koji će vam promeniti život dogodiće se u petak, kada Saturn u Škorpiji sretne Uran. Zapamtite da ne možete da budete na dva mesta u isto vreme!

strelac1 Horoskop 13. april  20. april

Voljena osoba će pokušati da vas izmanipuliše u ponedeljak. Postarajte se da ta osoba shvati da imate mnogo obaveza. Ugodite sebi kada Mesec sretne vašeg vladara Jupitera u utorak. Budite dobri prema sebi što više možete. Vaše umetničke sklonosti doći će do izražaja u subotu, iskoristite ih!

jarac1 Horoskop 13. april  20. april

Dosada će vas obuzeti kada vaš vladar Saturn sretne Mesec u utorak. Možda je vreme da počnete sa nekim novim hobijem? Moguće je da će vas rođak zamoliti za pozajmicu u sredu. Dobro razmislite pre nego što date ovu pozajmicu. Moguće je da ćete u petak pokušati da svalite krivicu za svoje neuspehe na nekog drugog. Pokušajte da zapamtite da niko nije savršen, pa ni vi! Moguće je da će vas prijatelj pogrešno shvatiti u subotu. Budite otvoreni kada budete razgovarali sa ljudima tokom vikenda.

vodolija1 Horoskop 13. april  20. april

Vaši prihodi će se neverovatno uvećati u ponedeljak. Vrlo je moguće da će biti nekih velikih ulaganja i ogromnih dobitaka. Priredite zabavu u sredu. Vreme je da izvadite svoje štiklice i zaplešete! Ne verujte svemu što čujete u subotu. Moguće je da će neki saradnik napraviti pogrešnu računicu. Vaš partner će vam se u petak i zvanično posvetiti (i vama i vašoj vezi), kada Mesec sretne Jupiter u vašoj zoni romanse. Ako ste single, moguće je da će vas prijatelji upoznati sa nekim posebnim.

ribe1 Horoskop 13. april  20. april

Biće vam glava u oblacima kada Mesec sretne Merkur u Ribama u ponedeljak. Gledajte levo i desno pre nego što prelazite ulice. Pokrenite novi projekat u sredu. Vrlo jaka energija pomoći će vam u ovome. Bićete u iskušenju da ne održite obećanje koje ste dali prijatelju u subotu. Moguće je da će vam se prijateljstvo raspasti ako ne uradite sve ono što ste obećali da hoćete. U nedelju će jedan od vaših rođaka biti neverovatno optimističan, pa će vas podstaći na velike ciljeve!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments