ovan1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Ove nedelje akcenat je na zabavi i avanturi. Uživate u životu i razdragani ste uprkos tome što vas uskoro čeka dosta ozbiljnog posla. Nemojte pobesneti ukoliko izvesni kolega bude jako tvrdoglav i pokuša da istera svoje, jer što se više raspravljate, biće gore. Sam će na kraju uvideti grešku. Ukoliko vam se neka osoba već duže vreme dopada, skupite hrabrost i pozovite je. Videćete da se perfektno slažete.

bik1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Tenzije u vezi su toliko intenzivne da imate osećaj da ćete eksplodirati. Možda ćete se naljutiti i zauzeti drzak stav, ali to vam nimalo neće pomoći. Nevezano da li se radi o poslovnim konekcijama illi emotivnoj vezi, stvari su na tankom ledu. Budite mudri i odigrajte ovo kako treba, krajem nedelje je moguće malo smirivanje situacije, pa se potrudite da pred kraj ne uprskate nešto.

blizanci1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Budite smireni, naročito kada vam krajem nedelje gomila računa dođe na naplatu. Naći ćete se u maloj finansijskoj krizi što bi moglo da izazove stres i uznemirenost, ali bez panike, sve će se rešiti. Reorganizujte svoje troškove da ponovo ne biste zapali u sličnu situaciju, a ako ste baš planirali kupovinu nekog novog gedžeta ove nedelje, ipak malo sačekajte. Za Blizance koji su u emotivnoj vezi, kako će se dalje veza odvijati, zavisi samo od njih samih.

rak1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Veza vam može postati jako intenzivna i strasna, ali ne mora da znači da je to dobro za vas. Mračna osećanja počinju da vas obuzimaju, opsesivnost postaje naglašenija, a to nije nimalo zdravo – ni za vas, ni za vašeg partnera. Nemojte se prepustiti niskim strastima, pokušajte da ostanete čvrsto nogama na zemlji. Radite nešto zabavno ili se posvetite poslu, vašem kućnom budžetu je potrebno malo osveženje.

lav1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Ukoliko ste iz bilo kog razloga pod stresom, usporite malo. Sve te teške misli i uskomešane emocije mogu uzeti maha. Ne pokušavajte da šaljete poruke i signale nekom ko to uopšte ne želi da čuje. Dajte toj osobi malo vremena da razmisli. Ne naglite, ne žurite, ostavite tenziju po strani, ovo je ipak vaš mesec i probajte da ga iskoristite na najbolji mogući način.

devica1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Ne nalazite se na istoj talasnoj dužini sa prijateljima ove nedelje, naročito sa osobom sa kojom ste skoro imali dužu raspravu i prema kojoj osećate određenu odbojnost. Ukoliko želite da i dalje ostanete u dobrim odnosima, probajte da raščistite stvari, kada se situacija malo smiri. Budite strpljivi. Finansijska situacija može upasti u ćorsokak, ali kao i što se drugih stvari tiče, budite strpljivi, rešiće se. U svakom slučaju, podrška voljene osobe je tu.

vaga1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Ove nedelje moguće je suočavanje sa problemima u vezi sa poslom i porodicom. Povrh toga, vi nećete biti u raspoloženju u kome pristajete na bilo kakve kompromise, što bi moglo dodatno da iskomplikuje situaciju. Nemojte praviti frku odmah, ostanite smireni i ukoliko do kraja nedelje ne promenite mišljenje, onda uradite ono što ste u prvi mah i planirali. Vreme je da malo poradite na svom društvenom životu.

skorpija1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Privlačite pažnju više nego obično, ali izgleda da vam to prija. Ipak, vaše raspoloženje može biti u padu sredinom nedelje, jer je na pomolu mala svađa sa osobom iz neposrednog okruženja. Ne želite da odstupite od svojih uverenja i stavova, a to nekome može zasmetati. Možda bi trebalo da preispitate svoje stavove, jer ukoliko ostanete tvrdoglavi, draga osoba će vam okrenuti leđa.

strelac1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Ukoliko ste raspoloženi za putovanje, slobodno uzmite par slobodnih dana i prepustite se uživanju. Iako vam se čini da možda nećete imati dovoljno novca za to, ukoliko budete pažljivi, nećete biti u minusu. Faliće vam podrška prijatelja za pojedine planove koje imate i činiće vam se da nikako ne možete da se složite i uklopite sa njima. To može biti privremeno, a možda je i vreme da sebi nađete novo društvo.

jarac1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Imaćete utisak da vas emotivna veza sve više opterećuje i obavezuje s obzirom na to da situacija postaje sve čudnija. Snažne emocije se mogu umešati, a to i neće biti tako prijatno. Takođe, osećate se veoma isfrustrirano u vezi karijere i pomaka na poslu, naročito zbog toga što nailazite na prepreke na svakom koraku. Pokušajte da se uklopite sa situacijom i stvari na kraju mogu krenuti na bolje.

vodolija1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Emotivna veza vam pruža dobru volju na dalje korake i napredak, iako su vam nervi prilično zategnuti. To se može odraziti na vaše opšte psiho-fizičko stanje. Potreban vam je novi početak, novo okruženje ili, barem, vikend-odmor. Razmislite o tome, iako je karijera jako bitna, nemojte dozvoliti da vam svakodnevne trzavice pogoršaju zdravlje. Takvi nikome ne služite.

ribe1 Horoskop: 14. avgust  20. avgust

Put ka pravoj ljubavi nikada nije bio lak i prav, a to ćete naročito osetiti ove nedelje. Nemojte da vas to preterano brine, svaka romansa ima svoje uspone i padove. Osećaćete se napeto, ali to će trajati samo dan ili dva. Nemojte pogoršavati situaciju tako što ćete praviti scenu. S druge strane, zdravsteno stanje će vam konačno biti stabilno, a tome možete i vi dodatno doprineti tako što ćete povećati svoju fizičku aktivnost.

Astro plus:

Ukoliko želite da zavedete ili pridobijete Lava, to možete uraditi uz ove dve pesme:

Kanye West – “Flashing Lights

Demi Lovato – “The Gift of a Friend


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments