ovan2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Ova nedelja će vratiti vaš unutrašnji sjaj i izmamiće na vaše lice samozadovoljavajući osmeh. Na poslu će vam odati priznanje za vaš dosadašnji trud, što će značiti da možete malo da se opustite, ali ne previše, jer je vaš bankovni račun prilično ispražnjen. Na emotivnom planu ste zapali u komunikacijske zavrzlame. Ne postoje bezazlene laži, zapamtite to.

bik2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Ove nedelje bićete veoma kreativni i stvari će postati drugačije i bolje. Zračićete nekom posebnom energijom i bićete pozivani na romatična druženja. Ipak, sve će ostati na nivou flerta, barem za sad. Imate ideje koje vam mogu doneti potencijalni finansijski dobitak. Ipak, zadržite sve dobre ideje za sebe dok ne budete potpuno sigurni u njihov uspeh i realizaciju. Ne želite da neko drugi preuzme vaše zasluge, zar ne?

blizanci2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Ideje u koje ste uložili vreme i novac konačno počinju da daju prve plodove i to vas čini jako srećnim i uravnoteženim. Na ljubavnom planu neće biti velikih promena, a i vi sami ste se zaželeli mira i tišine. Ipak, zatišje se neće dugo zadržati tako da budite pripremljeni na lavinu rasprava i svađa. Ne odustajte od svojih stavova,  krenuli ste pravi putem, ali ipak ne preterujte sa isterivanjem pravde. Zadržite zdrave navike ishrane.

rak2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Ovo će biti živahna i vedra nedelja. Učestvovaćete u mnoštvu aktivnosti. Izaberite ono što vas najviše raduje i ispunjava. Male razmirice sa partnerom su moguće, ali ne zaboravite da je najlepši deo svađe – pomirenje. Kada ne znate kada kako da premostite prepreke izbegnite verbalnu komunikaciju – poljupci i pokloni govoriće više od reči.

lav2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Pred vama je nedelja velikih izazova, ali vi ste neustrašivi. Prihvatićete rešavanja velikih problema kao da se radi o sitnicima. Porodica će računati na vašu pomoć, a i vi na njihovu. Nesebično ćete podmetati svoja leđa umesto drugih ne tražeći nikakakvu nadoknadu. Ipak, ne zaboravite na sebe u svemu tome. A ni na voljenu osobu koja je željna vaše pažnje.

devica2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Privlačićete pažnju vašim urođenim šarmom. Nemojte se skrivati iza sramežljivih pogleda. Vaša privlačnost ove nedelje imaće veze sa vašom unutrašnjom ravnotežu koja je konačno pronašla svoj balans. Polako se na vidiku javljaju novi emotivni ciljevi. Idite porak po korak, ništa veliko se ne može uraditi u samo jednoj nedelji. Prijatelj će vam dati dobar savet koji vi nećete razumeti.

vaga2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Iako Vage uvek znaju šta su rekle, kome i zašto, ove nedelje bićete prilično zbunjeni i zbog toga će doći do manjih nesporazuma i neslaganja sa okolinom. Izgleda da ste diplomatiju ove sedmice bacili kroz prozor. Na poslu obavezama nikad kraja. Iskoristite vikend da duge poslovne sastanke pretvorite u dobar noćni provod, jer prekovremeni rad ne mora nužno biti dosadan.

skorpija2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Ovo je nedelja novih početaka iako se pravi put još ne nazire najbolje. U poslu vas i dalje prate priznanja i pohvale. Nastavite da radite kao do sad i čeka vas novi napredak u karijeri. U ljubavi ste magični i neodoljijvi, ali i pored toliko obožavaoca i dalje se osećate usamljenim. Uz malo inicijative otvoriće vam se potpuno novi vidici u ljubavi i u vezi. Čuvajte se stresa i boravite u prirodi što je više moguće.

strelac2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Osećate da ste na dobrom putu i da ste puni samopouzdanja. Porast energije ove nedelje doneće i dodatni nemir koji se može rešiti jedino – putovanjem. Iako je sezona godišnjih odmora prošla, to vama ne bi trebao da bude problem, ali vi želite nešto posebno. Potrudićete se da organizujte nešto posebno o čemu već dugo sanjate. Srećan put!

jarac2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Vaša karijera napokon kreće uzlaznim putem. Trenutno ste zadovoljni, ali nemojte ostati samo na tome. U ljubavi ste otvorili svoje srce i misli, a partner vam to vraća na najbolji mogući način. Možda je vreme za korak dalje. Ipak, pre toga razgovarajte iskreno, nema potrebe donositi ishitrene odluke. Vaša kuća vapi za čišćenjem i otklanjanjem svih nepotrebnih stvari i sitnica.

vodolija2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Iako vam se istina čini zastrašujuća i nepoželjna, na kraju krajeva ona jeste krajnji cilj vaše komunikacije sa partnerom. Sada kada ste otkrili koliko otvoreni razgovor može da prmeni tok jednog razgovora, teško da ćete ikad pristati na kompromis. Iskrenost će, ove nedelje obogatiti vaše duhovno stanje, a i ljubavni život. Ipak, na poslu se suzdržite od pravedničkih govora.

ribe2 Horoskop 16. oktobar  23. oktobar

Neobična nedelja u kojoj će se otkriti mnoge tajne. Zabavljaće vas trečevi i  ljubavna zadirkivanja prijatelja. Ali, kada se taj trend otkrivanja i zadirkivanja pojavi na poslu, počeće jako da vas brine. Stoga, živite i pustite druge da žive. Nemojte se mešati direktno u sukobe i dovoditi sebe u centar pažnje bez preke potrebe. To može zasmetati i vašem partneru, a i vašoj porodici.

Astro plus:

Rečenice koje ćete najčešće čuti od Vage:

“Ne brini. Srediću ja to.”

“Ovo moram da imam!”

“To uopšte nije fer! Besna sam!!”

“Tako sam zaljubljena.”

“Zaista ne znam, nisam još uvek odlučila.”

“Ti si kriv što se ponašam ovako.”


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments