Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

ovan1 Horoskop 17. jul  23. jul

Izazovan događaj bi se mogao odigrati ove nedelje kada Mars napravi aspekt sa Plutonom i Uranom u vašem znaku. Budite spremni na neočekivano. To ne znači nužno da će događaj biti loš, ali može da ubrza želju za radikalnom promenom. Mlad Mesec u Raku se nalazi u polju vašeg doma. To je korisno ukoliko želite da promenite porodičnu dinamiku na bilo koji način. Konačno, Jupiter pravi aspekt sa Uranom, pa možete očekivati zlatnu priliku. Vreme je da zablistate! Držite se toga!

bik1 Horoskop 17. jul  23. jul

Vaše zdravlje se od nedavno “zakuvalo”. Usporite malo ove nedelje, jer neki potencijalni apekti Plutona i Urana mogu se poklopiti sa incidentima koji, možda, asociraju na odnose. Štagod da se desi, ne nervirajte se previše. Sačekajte nekoliko dana da se stvari smire pre nego što donesete bilo kakve odluke. Mlad Mesec je u Raku sredinom nedelje, što je savršeno za sklapanje ugovora, pokretanje sajta, za početak pisanja priče ili knjige. Nakon toga, koristite se intuicijom kako biste sklopili unosan posao.

blizanci1 Horoskop 17. jul  23. jul

Vi ste u pozitivnoj fazi, iako jaki aspekti mogu probuditi napetost. To se može dovesti u vezu sa romansom ili nekim kreativnim projektom. U svakom slučaju, možete shvatiti da je neko ljubomoran. Mlad Mesec u polju vaših ličnih finansija je od koristi ukoliko želite da započnete nešto novo, na primer, da napravite novi budžet. Doći će do još jednog odličnog aspekta u subotu. Obećavajući sastanak bi mogao da bude najbolja stvar koja vam se desila u poslednje vreme.

rak1 Horoskop 17. jul  23. jul

Mars je u kvadratu sa Plutonom u utorak, a u opoziciji sa Uranom u sredu. Sa Jupiterom koji je umešan u celokupnu kombinaciju ovo može izgledati kao zlatna prilika ili sjajna ideja koja, takođe, može doneti nekoliko izazova. Moglo bi predstavljati i sledeći korak na vašem putu, onaj koji zahteva promene koje će vam omogućiti da krenete napred. Tu je i Jupiter koji je u aspektu sa Uranom u subotu, pa, opet, može biti reč o velikim obećanjima. Iskoristite mlad Mesec u vašem znaku za novi početak koji će doneti savršene rezultate.

lav1 Horoskop 17. jul  23. jul

Mogućnosti dolaze do vas preko vašeg društvenog života. Jedan posebno zanimljiv događaj bi se mogao odigrati kada Mars napravi kvadrat sa Plutonom i opoziciju sa Uranom. Možete se naći u zanimljivoj situaciji koja se čini da mnogo obećava, ali zapravo zahteva da zanemarite prošlost u nekom smislu u cilju da budete uključeni u nešto novo. Jupiter za vikend pravi neverovatan aspekt sa Uranom. To bi moglo izgledati kao obaveza koju bi trebalo da prihvatite. Ne povlačite se!

devica1 Horoskop 17. jul  23. jul

Vaša finansijska situacija deluje interesantno. Mešavina aspekata bi mogla da vas ohrabri da krenete u akciju, posebno ukoliko se nosite sa problemima u poslednje vreme. Možete doći do krizne tačke, ali, takođe, videti i veliki potencijal ukoliko usvojite pravac delovanja koji vam obećava bolju budućnost. Sredina nedelje je idealno vreme da se krećete u novim krugovima, pridružite grupama i posetite sajtove za upoznavanje. Pošto Jupiter pravi aspekt sa Uranom tokom vikenda, shvatićete da nije sve izgubljeno. Dobre stvari se dešavaju.

vaga1 Horoskop 17. jul  23. jul

Mars u vašem znaku može pokrenuti neke jake aspekte ove nedelje koji bi mogli narušiti vaš odnos sa ukućanima i sa ljudima iz vašeg okruženja. Ali prisustvo Jupitera vam pomaže da dođete do novih i uzbudljivih rešenja u vezi sa onim što vam trenutno predstavlja problem. Kada Jupiter i Uran naprave aspekt tokom vikenda, shvatićete da su vaši problemi kanalisani kroz hrabrost da krenete u pozitivne akcije. U međuvremenu, imajte na umu da je mlad Mesec savršen za novi početak u karijeri.

skorpija1 Horoskop 17. jul  23. jul

Ovo može biti prilično napeta nedelja. Mars se nalazi u vašem spiritualnom i duhovnom polju i pravi jake aspekte sa Plutonom i Uranom. Možete se osećati kao da ste na ivici nervnog sloma, ali ovaj aspekt vas, zapravo, tera da napravite nekoliko promena u svom životu. Može vam se činiti da bi trebalo da se odreknete mnogo čega da biste to ostvarili, ali možete mnogo toga i dobiti. Mlad Mesec podstiče na putovanja. Takođe je povoljan period ukoliko želite da naučite nešto novo.

strelac1 Horoskop 17. jul  23. jul

Mars pravi dobar aspekt sa Jupiterom u polju vaših partnerskih odnosa, što sugeriše da se dobre stvari dešavaju kada se vi i vaš partner udružite. Ali, kako se romansa razvija i napetost može da raste. Ukoliko ste spremni da upoznate nekog posebnog, možda ćete morati da se menjate. Drugačije neće doći do toga. Prepustiti se može biti teško, ali u ovom slučaju može imati i pozitivan ishod. Ovaj vikend otkriva da je vaša intuicija u pogledu ljubavi nejasna. Obratite pažnju!

jarac1 Horoskop 17. jul  23. jul

Tenzija raste kada je reč o kući i o karijeri. Možete davati sve od sebe da bi se stvari odigravale na način na koji vi želite – da rezultati idu u vašu korist – ali ukoliko želite da uspete, možda ćete morati da promenite svoj ustaljeni dnevni red i usvojite novu strategiju. Mlad Mesec u Raku sredinom nedelje je povoljan položaj ukoliko želite da započnete novo poslovno partnerstvo ili svoju ljubavnu vezu uzdignete na viši nivo posvećenosti.

vodolija1 Horoskop 17. jul  23. jul

Slušajte svoju kreativnu intuiciju i prepustite se! Mars u Vagi može da se poklopi sa nekim interesantnim događajima, posebno što je u aspektu sa Plutonom i Uranom. Štagod da se desi, budite smireni i dozvolite sebi da razmotrite mogućnosti koje su vam se ranije činile nedostižne. Ove je pravo vreme da ispoljite svoju kreativnost i inventivnost i zanemarite negativne obrasce na koje možete naići na putu do vašeg uspeha. Mlad Mesec u Raku je povoljan za početak dijete ili novog zdravstvenog režima.

ribe1 Horoskop 17. jul  23. jul

Jupiter u polju vaše porodice donosi topao osećaj porodične atmosfere. Ali napetost će se osećati u vazduhu kada Mars bude u aspektu sa Plutonom i Uranom, što može staviti finansijske probleme u prvi plan. Možda ćete doći do briljantnih rešenja ukoliko dopustite vašoj prirodnoj kreativnosti da dođe do izražaja. Mlad Mesec u Raku donosi osvežavajući početak romanse ili šansu da započnete sopstveni posao. Budite intuitivni.


Darija Savić, devojka liberarnih shvatanja. Voli život, hedonista je i smatra da je osnov dobre veze obostrano uživanje u drevnim ljubavnim čarima.

Editors choice