Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

ovan2 Horoskop 20. april  27. april

Inovativni ste u svojim ciljevima i jedva čekate da napredujete. U ovom trenutku se i gaženje po leševima radi cilja čini kao sasvim opravdana metoda. Istovremeno imate jasnu viziju onoga što možete da postignete. Pokušajte da ne budete previše napadni u sredu, jer biste mogli da ne naiđete na baš pozitivan ishod. Fokus se prebacuje na Bika i novac, te vas brojna pitanja u vezi sa finansijama mogu podstaknuti da se okrenete nešto sigurnijoj novčanoj bazi. Možda ćete biti raspoloženi da trošite novac na luksuz.

bik2 Horoskop 20. april  27. april

Faza refleksije/osvrta na stvari se nastavlja. Pažnju će vam okupirati neki moćan san. Moguće je da će vas podstaći na akciju. Usredsređivanje na vaše najveće želje može vam pomoći da vizualizujete ostvarenje cilja. Osećaj da sve ponovo imate pod kontrolom će vam se vratiti kada Venera, Sunce i Mars uđu u Bika. Vreme je da se fokusirate na projekte koje ste bili ostavili za kasnije i da ih sredite. Moguće je da ćete biti zaljubljeni u sebe, ali na zdrav način.

blizanci2 Horoskop 20. april  27. april

Izgleda kako ste puni optimizma i akcije po pitanju društvenih odnosa. Sjajno je biti s ljudima i raditi na projektima zajedno, ili jednostavno se samo družiti. Ali, posle toliko aktivnosti, sve se usporava kada planete uđu u Bika i vašu duhovnu zonu. Ulazite u ciklus godine u kom je vreme da se opustite, sredite svoje prioritete, date sebi šansu da napunite baterije i da svom telu vratite njegov prirodni ritam.

rak2 Horoskop 20. april  27. april

Ovo je odičan period da razmišljate o karijeri i poboljšanju sopstvenih ciljeva. Koncentrišite se na posao i ambiciju da premostite prepreke. U sredu ćete možda imati jaku želju da uspete u nečemu što vas veoma stimuliše. Dajte sve od sebe i imaćete uspeha. Postepeno, problem u karijeri će vas navesti da poželite uzbudljiviji društveni život. Energija vam se menja i želećete da se povezujete s ljudima. Razmislite o menjaju kruga društva u kom se uobičajeno krećete.

lav2 Horoskop 20. april  27. april

Putovanja ili učenje vam može biti na meti – bilo zato što vas interesuje ili zato što imate cilj. Izgleda kao da za nečim tragate i da nestrpljivo očekujete rezultat. Jedna stvar je sigurna – ako izađete iz svoje sigurne zone možda ćete naići na nešto mnogo bolje što će vam otvoriti nova vrata. Stvari vezane za karijeru postaju mnogo važnije kasnije tokom nedelje, kada prebacite fokus na obezbeđivanje svoje budućnosti poslom koji donosi veću zaradu.

devica2 Horoskop 20. april  27. april

Polako, jer ste u ovom periodu emotivniji nego inače. Možda ćete se osećati bolje ako se ne budete kretali u krugovima gde ćete biti izloženi. Iako vam karijera ima vrlo pozitivne aspekte, moguće je da će doći do iznenadne tenzije. Razgovarajte o problemima sa prijateljem kome verujete i možda će vam pomoći da se osećate bolje. Želja da negde pobegnete na opuštajuću pauzu biće izražena u drugoj polovini nedelje.

vaga2 Horoskop 20. april  27. april

Ako vam je potreban dogovor sa partnerom da nastavite dalje sa bilo čim što podrazumeva saradnju, trebalo bi da budete oprezni kako to radite. Bolje bi bilo da takve razgovore ostavite za kasnije u nedelji. Vaša bolja polovina neće biti preterano raspoložena, pa sve što može da je iznervira bolje je ostaviti po strani, jer ćete u suprotnom biti odbijeni – koji god predlog da napravite. Biće vam lakše da je/ga vrtite oko malog prsta kada se fokus prebaci na Bika, naročito ako ponudite da uradite nešto zauzvrat.

skorpija2 Horoskop 20. april  27. april

Bićete vrlo ratoborni, naročito kada se radi o poslu ili vežbanju. Moguće je da imate želju da se istaknete i vrlo verovatno dokažete nešto sebi i drugima. Možda ćete biti spremni da idete i preko granica izdržljivosti samo da biste bili broj jedan. Pokušajte da ne zgazite mnogo leševa u procesu! Partnerstva/veze postaju mnogo važniji, jer se čini da društveni život počinje da vam se popravlja i ovog puta postajete više zainteresovani za saradnju umesto za takmičenje.

strelac2 Horoskop 20. april  27. april

U ovom trenutku život vam je mešavina različitih prilika i društvenih dešavanja. Vrlo je moguće da ćete pri izlasku na zabavu upoznati nekoga preko koga ćete imati i poslovni uspeh. Ova situacija će vas pratiti nešto pred kraj nedelje, kada se budete vratili svojim rutinama. Interesantno, iako generalno niste obožavalac rutine, ovog puta ćete je doživeti kao sigurnu zonu – jer su vas iscrpela dotadašnja dešavanja.

jarac2 Horoskop 20. april  27. april

Mešavinom želje i ambicije, želećete da se pozabavite finansijama i pozicijom u karijeri. Međutim, fokus na kuću i porodicu će ovo sprečavati. Promene u porodičnoj dinamici mogu vam poremetiti planove početkom nedelje. Fokus se kasnije prebacuje na Bika i tada ćete se ponovo osećati dobro u svojoj koži. Kreativno razmišljanje vam može pomoći da smislite nove, sveže ideje koje mogu imati odličan ishod.

vodolija2 Horoskop 20. april  27. april

Uspevate da čak i najteže i najneprijatnije stvari kažete sa šarmom, veselošću i smislom za humor. Ovo je odlično vreme da nekoga ubedite da ste pravi kandidat za to nešto u čemu želite da se istaknete. Postoji mogućnost da ćete imati previše samopouzdanja u sredu. Ako ne želite da se s nekim posvađate, razmislite pre nego što išta kažete. Fokus se polako prebacuje na kućne i porodične stvari. Ako osećate da je vreme da malo usporite i napunite baterije – ovo je pravo vreme da to i uradite.

ribe2 Horoskop 20. april  27. april

Bilo da zarađujete, trošite ili ulažete novac – ovo nije pravo vreme da donosite ishitrene odluke. Bilo bi dobro da date priliku novim stvarima, ali će vas izazivati sve te male stvari na koje ćete trošiti novac. Uzmite u obzir mogućnost da sebi postavite limit trošenja. Možda će vam pomoći da držite stvari pod kontrolom. Bićete zainteresovaniji za komunikaciju i povezivanje sa ljudima kasnije u nedelji. Komunikacija sa nekim starim ili novim prijateljima poslužiće vam kao katalizator za nove ideje.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Editors choice