Ovan Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Ako su vaš šef i suprug u konkurenciji zbog vašeg vremena, pokušajte da se ne zamerate ni jednom od njih. Međutim, pokušavanje da zadržite svakoga srećnim može biti stresno. Na kraju morate da uradite ono što je najbolje za vas. Sprijateljite se sa kolegama, povećajte svoju popularnost i bankovni račun.

Bik Horoskop 22. decembar – 29. decembar

S ljubavlju se spremite za sve nove poduhvate, ono što se desilo u prošlosti, neće se ponoviti. Po pitanju novca budite pozitivni, ali budite i oprezni u davanju nekih nejasnih poruka. Budite jasni u vezi sa onim što želite i u vezi sa svojim namerama, da ne bi bilo tajni koje se mogu vratiti i progoniti vas kasnije.

Blizanci Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Ako vas je ljubav izneverila, onda je ovo pravi trenutak da se angažujete u društvu, upoznate nove ljude i privučete romansu. Uvedite novu fazu u svoj život, otklonite stare navike i raskrčite put novim. Da biste napredovali, budite odlučni, vreme je da učinite nešto i za sebe, ne samo za druge.

Rak Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Sa akcijom planete Mars, koja je suprotna vašem znaku, može vas zadesiti strasna ljubavna afera i mogli biste završiti sa ljubavlju svog života. Dobre vesti u pogledu vaših poslovnih planova, ali nemojte slaviti, dok ne budete imali potvrdu.

Lav Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Tajni obožavalac može izaći iz senke. Venera zamahuje čarobnim štapićem i pre nego što toga budete svesni, možete postati predmet nečije naklonosti. Ako želite vezu, morate obuzdati težnju da budete nezavisni i uvažiti i potrebe drugih ljudi. Promene na poslu mogu doći bez upozorenja. Budite spremni na brzinu. Vaš talenat je konačno priznat.

Devica Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Strast planete Mars baca svoje čini na vas. Dobiti ono što želite u ljubavi može postati stvarnost i brže nego što mislite. Zabrinutost na polju novca, zadržite svoj posao u privatnosti. Tu je nova energija na polju vaše karijere, budite dosledni i zasenite sve uključujući i svoje konkurente.

Vaga Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Uklopite se u kancelarijske tračeve, da biste saznali važne stvari. Neočekivani okret u vašem ljubavnom životu može biti izazov i prosvetliti vas. Trošite novac, ali ne zaboravite da zadržite malo za dobro zarađeni odmor.

Škorpija Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Kada su u pitanju ljubav i novac, gledajte da izbegnete dramu. Na poslovnom polju, budite oprezni u nastojanju da sebi zadate brži ritam i povećate i ubrzate raspored. Ovo je moćno vreme za karijeru. Fino podesite svoju kreativnost i veštinu upravljanja vremenom kako biste osigurali produktivnost u radu.

Strelac Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Ljubav može biti sudbonosna, desiće se ono što očekujete. Treba da izgledate najbolje, ali ne preterujte u pokušaju da ostavite dobar utisak. Najbolje je da se pokažete u pravom svetlu. Budite oprezni da ne postanete nečija banka. Vreme je da napunite i svoj štedni račun. Komplimenti na poslu ne mogu proći nezapaženo.

Jarac Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Ako osećate da morate da priznate istinu, najbolje je da ispričate celu priču, umesto da zadržite nekoliko tajni sačuvanih daleko. Impresionirajte svoje pretpostavljene sa kreativnim idejama, ali budite oprezni kome se poveravate. Ako treba da preuzmete dodatne zadatke na poslu, uradite to samo ukoliko možete da ih uklopite u svoj raspored i bićete nagrađeni na duge staze.

Vodolija Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Energija u prolaznom Jupiteru i Sunce može stvoriti želju za novim ljubavima, ali oduprite se iskušenju da se obavežete pre nego što budete spremni na to. Uživajte u dobrom periodu, ali zadržite pažnju i na radnim obavezama. Novi angažman vam može doneti korist. Oslonite se na intuiciju da biste znali šta je najbolje za vas.

Ribe Horoskop 22. decembar – 29. decembar

Kada kombinujete posao sa zadovoljstvom to vas može dovesti direktno do voljene osobe. Prisutan je Jupiterov i Merkurov uticaj na polju posla, doma i porodice. Razmotrite promene jedne oblasti i njihov uticaj na druge oblasti. Posesivni ljubavni gestovi mogu vam pokazati brigu, ali mogu i da je isključe.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Comments