ovan211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Bićete osetljivi ove nedelje. Nemojte se vređati kad vam neko nešto kaže, nije namerno. Takođe, ove nedelje ćete žrtvovati mnogo vremena i energije da biste pomogli drugome, a to će verovatno biti pogrešno shvaćeno. Taj kome pomažete misliće da se pravite najpametniji i da ga ne razumete. Ne nervirajte se zbog toga.

bik211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Imaćete mnogo obaveza, ali na kraju nedelje sledi opuštanje. Vaš društveni život je sve bolji. Pazite da nečije signale ne protumačite pogrešno. Moguće je da će vas neko prevariti ili navesti na krivi put. Ipak, imaćete jedan ljubavni sastanak koji će biti posebno divan.

blizanci2111 11 Horoskop 22. februara  1. marta

Sunce ulazi u vašu kuću posla i karijere. To znači da ćete dobiti ili unapređenje ili ponudu za bolji posao. Ipak, vodite računa šta potpisujete! Ako promenite ugao gledanja, mnoge stvari u vašem životu izgledaće jasnije.

rak211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Bićete inspirisani da uređujete kuću i dekorišete prostor u kome živite. Zapravo potpuno ćete biti u porodičnom raspoloženju i sve će vam se vrteti oko kuće i porodice. Takođe, imaćete želju za učenjem i unapređivanjem svog znanja.

lav211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Biće dobro da znate svoje granice ove nedelje. Pazite da ne preuzimate na sebe više nego što možete da ispunite. Ovo je vreme kada treba usporiti ili zamoliti važne osobe u vašem životu za pomoć.

devica311112 Horoskop 22. februara  1. marta

Ovo je nedelja raznih odlaganja, ali to može ići u vašu korist. Postaćete pažljiviji prema osećanjima drugih. Neko u znaku Ribe ući će u vaš život. Ovaj susret umnogome će promeniti vaš život.

vaga211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Na vaš ljubavni život više uticaja ima prošlost nego sadašnjost. Veoma je moguće da se stari plamen rasplamsa i da neko ponovo uđe u vaš život. Ipak, zvezde kažu da je to poslednja osoba koju bi trebalo da vidite. Ili priznajte svoja osećanja ili zaboravite na tu priču zauvek.

skorpija211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Neko ko je sklon skrivanju svojih emocija nikako nije par za vaš strastven znak. Zato bežite od takvih ljudi. Romantična sanjarenja su nešto što obeležava ovu nedelju. Ako osetite da se zaljubljujete, prvo proverite da ta osoba ne krije nešto od vas, ako su mu i misli i dela ispravna, onda je jedna lepa priča na pomolu.

strelac211112 Horoskop 22. februara  1. marta

Ako se koncentrišete, možete doći do sjajnih ideja kako da zaradite novac. Pravo je vreme da naplatite svoje genijalne projekte. Rizikujte, isplatiće se!

jarac211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Trud da se družite sa važnim ljudima konačno će se isplatiti. Što se novca tiče, istrošićete se, samo pazite da ne preterate. U ljubavi cvetaju ruže i potpuno ste ispunjeni.

vodolija211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Ovo je nedelja u kojoj će vaša kreativnost dostići maksimum. Imaćete sjajne ideje i divićete se sebi kako vam je tako nešto palo na pamet. Što se novca tiče, razmislite dvaput pre nego što potrošite pola plate na jednu skupu stvar.

ribe211111 Horoskop 22. februara  1. marta

Imaćete mnogo energije i samopouzdanja. Razne kreativne ideje padaće vam na pamet i rešićete neke probleme koji su vas dugo mučili. Na ljubavnom planu nije najsjajnije, te se posvetite drugim stvarima do nekog povoljnijeg perioda.


Lenka Gatić

Comments