ovan3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Ovnovi u vezi ove nedelje biće pred velikim izazovom koji bi mogao da izazove manju raspravu i iznošenje argumenata na sto. S druge strane, slobodne Ovnove čeka zanimljiv susret, a ukoliko su planirali izlazak ili dejt, najbolje je da to bude sredinom nedelje. Ovo je nedelja velikih dešavanja, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, budite pripremljeni i nemojte imati nagle reakcije zbog kojih ćete posle žaliti.

bik3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Moraćete da se nosite sa teškom situacijom koja se tiče ili vašeg posla ili vašeg ličnog stanja i načina života. Situacija može doći do usijanja krajem nedelje, odnosno početkom vikenda. Ukoliko znate o čemu se radi, najbolje je da se odmah bacite na rešavanje situacije, da ne bi kasnije bilo kasno. U suprotnom, dodatno odugovlačenje neizvesne situacije može ozbiljno naškoditi vašem zdravstvenom stanju i vama uopšte. Problem rešavajte iz korena i bez okolišanja i sve će doći na svoje.

blizanci3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Osetićete jaku privlačnost prema osobi koju često srećete, naročito pri obavljanju svakodnevnih poslova, a koju ranije niste primećivali. U zadnje vreme osećate posebnu potrebu za uzbuđenjem, tako da pažljivo postupajte, da ne biste uradili nešto nepromišljeno. Ukoliko imate nekih novih poslovnih ideja, najbolji dani da ih prezentujete su početak naredne nedelje. Ipak, ne ulazite u rizik ukoliko niste spremni da se suočite sa posledicama.

rak3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Sredinom nedelje bićete jako zauzeti, naraočito ukoliko ste planirali ili započeli renoviranje kuće ili poslovnog prostora. Ta aktivnost biće vam jako konstruktivna, a ujedno i izazovna, jer neće baš sve teći glatko. Vikend može biti jako dramatičan, tako da ukoliko ste planirali da pozovete goste ili napravite zabavu, nemojte to raditi, jer neke činjenice mogu isplivati na površinu i možete pokvariti duga prijateljstva. Šta god da radite, trudite se da budete umereni.

lav3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Problemi u komunikaciji su i dalje glavni problem. Postoji šansa da postanete deo projekta ili grupe i zbog toga ćete se osećati jako dobro. Upravo zbog toga, poradite na svom pristupu i naučite da pristajete na kompromise, naročito ako su u vašu korist. Pazite da ne uvredite određenu osobu, jer vam to može naneti krajnju štetu. Tokom vikenda imaćete priliku da jednu posebno dragu osobu pozovete na večeru. Postupite pažljivo i odmereno.

devica3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Vaši finansijski problemi zahtevaju novo rešavanje i pažljiv pristup. To nije nešto što vi već ne znate, ali možda ste vaše finansije ranije trebali da dovedete u pitanje i da pažljivije rukujete njima. Sredinom nedelje može vam iskočiti dodatni posao koji delimično može rešiti vašu trenutnu finansijsku situaciju. To su svakako dobre vesti, ali loše su te da situacija, čije razrešenje čekate odavno, se neće završi onako kako ste očekivali. Ipak, ne radite ništa što bi moglo da pogorša stvari.

vaga3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Ove nedelje sreća je na vašoj strani. Ipak, sa toliko snažnim uticajem na okolinu morate pažljivo rukovati. Sredina nedelje vam može doneti prijatnu ponudu za kratko putovanje. Krajem nedelje skrivene želje i snažne strasti mogu isplivati na površinu. Vikend će doneti totalnu erupciju strasti, a Vagama u vezi bi toliki naboj energije mogao doneti, umesto sreće, veliku raspravu i neslaganje sa partnerom. Obuzdajte se i kanališite energiju drugačije.

skorpija3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Tenzija oko vas čini da se osećate nesigurnim i nervoznim. S druge strane, vaša intuicija je veoma jaka i prilično nepogrešiva, tako da ukoliko imate bilo kakvih premišljanja, verujte sebi i pobedite nesigurnost. Imaćete razloga da se radujete. Vikend pred vama biće veseo, energičan, eksplozivan, strastan i uzbudljiv, tako da uživajte u njemu koliko god možete. Čak ni malo drame pred kraj neće smetati.

strelac3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Stvari mogu izmaći kontoli ove nedelje. Ukoliko osetite pritisak i tenziju, probajte da gledate na vedriju stranu situacije i na taj način smirite dešavanja. Sredinom nedelje upoznaćete osobu koja može postati ubrzo vaš novi prijatelj, a slobodni Strelci mogu konačno uploviti u romatičnu vezu koja im je već dugo u mislima. Ipak, ukoliko planirate neki rizičan potez, budite sigurni u to gde će vas on odvesti.

jarac3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Iako vam se čini da odlično vodite računa o vašem poslu i karijeri, ove nedelje bi trebalo da obratite posebnu pažnju. Situacija može postati jako zahtevna i naporna ukoliko ne povedete računa. Problem koji će se pojaviti zahteva trenutno rešavanje, jer sve posle toga može biti uzaludno. Ipak, mala, ali dobra vest, vam može dati dodatni optimizam koji vam je potreban. Trudite se da pored svega ne zapostavite svoj socijalni život koji se upravo zahuhtao.

vodolija3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Probajte da razmišljate van datih okvira ukoliko želite da projekat koji ste započeli uspe. Romansa sa kolegom sa posla koju krijete možda ipak ima šanse da uspe kao javna. Ipak, budite oprezni, jer snažni uticaji okoline su tu, a vi morate ostati ravnodušni na njih. Vaša sreća je samo vaša i ničija više, ne zaboravite to. Ukoliko ipak potpadnete pod pritiskom okoline, gledajte da budete fer i zreli, i ostanete barem prijatelji.

ribe3 Horoskop 25. septembar – 02. oktobar

Biće vam potrebna pozajmica, naročito ukoliko želite da uradite nešto oko kuće. Ipak, i pored toga, vaša finansijska situacija zahteva trenutne akcije, inače biste se mogli naći u velikom problemu. Šta god da uradite, ne paničite, jer možete samo izazvati još veći problem. Preuzmite potrebne korake odmah, bez oklevanja. Imaćete podršku partnera šta god da se desi.

Astro plus

Muške Vage su osobe koje znaju kako da se dobro provedu. Jaki u karakteru, snazi i duši. Trude se da budu vetropiri i zavodnici, a u dubini duše plaše se ostavljanja i žude za osobom koja će ih u potpunosti ispuniti i koja će bukvalno biti njihova bolja i lepša polovina.

Ženske Vage imaju urođenu eleganciju i mogu naći nešto privlačno u svemu i svakom. Žude za velikom i filmskom romansom, što ujedno označava njihovu kreativnu i sanjalačku stranu. Uradiće sve za osobu koju vole, ali takođe mogu biti i veoma naporne. Ženska Vaga se plaši da ne ostane sama. Zabavno je imati je u svojoj blizini i društvu.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments