ovan3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Dobrodošli u svet mašte. Ove nedelje sve će vam se činiti pomalo nestvarno i imaćete utisak da živite u nerealnom svetu. Vaše najdublje emocije ponovo će pokušati da stupe u kontakt sa vama i sve to će vam biti jako zbunjujuće. Ali, kao što smo već rekli, ove nedelje osetićete se kao Alisa u zemlji čuda. To i nije tako loše, beg od stvarnosti može da prija, ali pazite da se na vreme vratite u realan svet. Krajem nedelje konačno ćete se osloboditi navike koja vas unazađuje i koči odavno.

bik3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Ove nedelje slavićete pobedu koju ste napokon izvojevali na poslovnom planu. To može biti velika odskočna daska za vas i vašu karijeru, stoga, udahnite duolu, i nakon kratkog predaha krenite u nove pobede. Na ljubavnom planu, nemojte pridavati prevelik značaj svemu i preuveličavati stvari i događaje. Poljubac je ponekad samo poljubac i ništa sem toga. Ne zavaravajte sebe.

blizanci3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Nemojte dozvoliti drugima da preuzmu zasluge za vaš naporan rad. Vreme je da vi zablistate i krenete ka vrhu. Prijale bi vam duge šetnje sa voljenom osobom koja takođe vapi za vašim društvom i koju ste pomalo zapostavili. Preispitajte prioritete u svom životu pre nego što bude kasno za to. Neorganizovanost vas može koštati isto kao i davanje lažnih obećanja. Tu naviku morate izbaciti ili će ljudi prestati da vas shvataju na način na koji su vas do sad shvatali.

rak3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Ukoliko ste razmišljali o preseljenju u novi stan ili čak u neki novi grad, sada je pravo vreme za to. Vi žudite za promenom i zaista vam je potrebna jer osećate preveliko zasićenje koje vam ne da da normalno funkcionišete. Stranac može neočekivano ušetati u vaš život i posebno vas zaintrigirati. Imaćete utisak da je on/ona enigma koju morate rešiti. Nije sve tako jednostavno, ali upravo je zagonetka ono što vam u trenutku treba.

lav3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Ove nedelje hemija će proraditi. Vaša emotivna veza postaće i zvanično “zvanična”. Strasti će se uzburkati i stvari će postati jako uzbudljive. Ovo je nedelja ugovora i potpisa i vaš će se svakako naći na nekom, bilo da je to poslovni dokument ili možda uplovljavanje u bračne vode. Singl Lavovi osećaće se jako poželjno i krenuće u pohod. Neočekivani događaji i promene su jako mogući, ali bez brige, zvezde su na vašoj strani.

devica3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Letnja romansa nestaje zajedno sa letom i, iako ste svesni toga, ne mozete da ostanete ravnodušni. “Biti ili ne biti” pitanje je sad, a vi dobro razmislite da li je vaša letnja ljubav vredna truda ili će, ipak, ostati samo lepa uspomena. Sredine nema, u ovom slučaju sve je crno ili belo. Na poslovnom planu, srećom, nećete morati da donosite tako teške odluke, s obzirom na to da sve teče po ustaljenom redosledu. Moguće su manje zdravstvene tegobe.

vaga3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Pod hitno morate da započnete bavljenje nekim sportom ili kakvom god fizičkom aktivnošću ukoliko i dalje želite da se hvalite kako možete da stanete u džins iz srednje škole. U ove aktivnosti se ne računa besomučno šetanje po tržnim centrima i nemilosrdno trošenje novca kojeg  i ovako nemate. Pamet u glavu drage Vage! Nije vreme za vašu tragičnu neodlučnost i premišljanje. Morate se urazumiti, za vaše dobro.

skorpija3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Konačno ste pronašli ljubav, ali i dalje vam se čini da nešto nije u redu i da možete više? Dobro razmislite, i ne zaboravite da je skromnost vrlina i da je ponekad za sreću potrebno jako malo. Naučite to da prepoznate, vaše stalno nezadovoljstvo sobom brani vam da uživate u trenutku. Slična situacija je i na poslu. Morate znati granicu i naučiti da prepoznate pravu priliku koja će ove nedelje baš ispred nosa. Na vama je da je iskorostite.

strelac3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Imaćete želju da ovu nedelju provedete u krugu porodice. Da li je to nostalgija ili možda samo volite osećaj sigurnosti koji vam pruža porodični dom, zavisi isključivo od vas samih. Ali, ukoliko ste razmišljali o povratku u porodično gnezdo, verujte da se to samo trenutno čini kao dobra ideja. Potrebno vam je vreme da se osamostalite i da se priviknete malo na samostalan život. Podršku najbolje potražite u voljenoj osobi. Lakše je u dvoje.

jarac3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Romantična večera obećava još romantičniji nastavak. Ove nedelje ste na sedmom nebu i to sa razlogom. Ukoliko ste singl, vikend vam može doneti jednu platonsku ljubav koja kasnije može postati i nešto više. Početkom sedmice, moraćete svu svoju snagu i volju da usmerite na realizaciju poslovnog projekta. To pre svega zahteva veliku hrabrost jer rezultat nosi sa sobom i veliki rizik. Ali, ko reskira taj i dobija, stoga, ne oklevajte previše.

vodolija3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Nikom u životu ne cvetaju ruže, tako da niste jedini kome su kola ove nedelje krenula nizdbrdo. Nešto na čemu ste dugo radili možda i ne ispadne onako kako ste očekivali, ali glavu gore. Sve će vremenom doći na svoje. Podrška prijatelja će vam dobro doći, ali pazite samo da ih ne udavite svojim problemima i da ne postanete džangrizavi. Uprkos svemu, zdravstveno stanje vam nikad nije bilo bolje.

ribe3 Horoskop 28. avgust – 03. septembar

Izađite na svetlost dana i zablistajte! Vreme je da svet vidi šta vi znate i umete. Ne plašite se da otkrijete svoje ideje, okolina će biti prijatno iznenađena jer odavno nije videla pravu vas. Spojite lepo i korisno i poslovno putovanje koje je pred vama iskoristite kao odmor za kraj leta. Izjavu kolege možete pogrešno protumačiti, ali to je prvenstveno zbog toga što vi uglavnom drugoj strani ne dozvoljavate da završi misao. Ne zaboravite da je za diskusiju potrebno dvoje.


Ginger Lady obožava modu, ali izbegava da piše o njoj. Obožava muziku, ali ne peva pod tušem. Voli da pozira a nije model. Piše ono što zna i u šta veruje. Svoj život umesto u ružičasto boji u crveno i definitivno nema vremena za gubljenje. We don’t have all the time in the world. The time is now.

Comments