16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovan Horoskop: 9. mart – 16. mart

Nalazite se u periodu ispravljanja prethodnih grešaka, iskoristite priliku, ali ne donosite odluke na brzinu. Ako ste u sukobu sa partnerom, doći će do brzog pomirenja. Slobodnima predstoji poznanstvo i moguća veza sa osobom koja vam deluje nedodirljivo.

Bik1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Očekuju vas pohvale i nagrade za rezultate iz prethodnog perioda. Budite jasni u komunikaciji sa partnerom, inače bi moglo doći do pogrešnih tumačenja i nesporazuma. Sa malo više truda razjasnićete nesporazume.

Blizanci1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Ušli ste u buran period, dešavanja oko vas mogu doneti konfuziju. Ne brzajte. Burno je i na emotivnom planu. Moguća je nova ljubav sa osobom iz vašeg okruženja. Tajno udvaranje vam prija, ali dajte sebi vremena za konačnu odluku.

Rak1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Ne donosite zaključke na brzinu. Verujte više u sebe i uspećete da vladate svakom situacijom. Prošlost zaboravite, posebno ako vas muče razočaranja iz prethodnog perioda. Pokušajte da vratite optimizam i veru u ljubav. Moguć je ponovni kontakt i pomirenje sa bivšim partnerom.

Lav1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Budite svoji i ne dozvolite da vas poremeti nečija zavist. Usmerite se ka poslu, uspeh vam predstoji. Budite pristojni i odmereni ako vam je stalo da zadivite dragu osobu. Prihvatite druženje sa veselim osobama i možete se nadati ljubavi.

Devica1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Budite oprezni i ne precenjujte svoje mogućnosti kada je posao u pitanju. U ljubavi mogu da zažive emocije. Kontakt sa jednom osobom neverovatno jake energije i šarma doneo bi vam oporavak na emotivnom planu. To može biti osoba koju ćete sresti na putovanju.

Vaga1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Čemu god da se posvetite bićete uspešni, ali budite oprezni i ne verujte svemu što čujete. Moguće je da će vam bliska osoba izjaviti ljubav. Bićete veoma zainteresovani, jer je to osoba koja vas već duže vreme zasmejava i sa kojom se sjajno provodite.

Skorpija Horoskop: 9. mart – 16. mart

Pruža vam se mogućnost da vratite stari sjaj u svoj poslovni život. Uspešan period je ispred vas. Idealan period i za ljubav. Prisustvo Venere donosi zaljubljenost, a vi stupate na scenu i birate. Moguće je da će vas zainteresovati uspešna i zauzeta osoba.

Strelac1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Mogli biste napraviti ozbiljan propust i nepotreban problem na poslovnom polju. Malo usporite i dobro razmislite. Vrlo ste tajanstveni, a predstoji vam i interesantna igra udvaranja na skriven način. Sve je moguće u ovom odnosu. Bliska osoba će vam pokazati svoje emocije i pokušati da uđe sa vama u ljubavnu vezu.

Jarac1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Prošlost vam ne da mira, a misli su pomešane. Pokušajte da obnovite stare odnose i radite ono što ste propustili. U ljubavi bi se moglo ostvariti ono čemu se potajno nadate. Moguća je i prolazna avantura sa bliskom osobom ili pomirenje sa bivšim partnerom, to bi vam najviše prijalo.

Vodolija1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Period potpune stabilnosti, iskoristite to i otklonite propuste u prošlosti. Povoljno je vreme i za ljubavna ostvarenja. Ipak ne očekujte od partnera ono što nije u mogućnosti da vam pruži. Slobodnima predstoji pomirenje, pozitivno ćete reagovati na neke susrete.

Ribe1 Horoskop: 9. mart – 16. mart

Nude vam se razne mogućnosti, dobro razmislite šta bi vam donelo najbolju korist. Ne donosite odluke na brzinu. Raspoloženi ste za moguća dešavanja u ljubavi, izlaske, flertove, ili tajne veze. Doći će do lepih ljubavnih ostvarenja i udvaranja bliskih osoba.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Editors choice