ovan2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Do kraja nedelje doći će do rešenja izvesnih problema koji vas muče na poslu. U odnosima sa saradnicima ste veoma impulsivni i često drski. To će vam se obiti o glavu pa ćete krajem sedmice sa svih strana biti dočekani na nož. Svađe i konflikti će vas pratiti u stopu, pa vas očekuju napete situacije. Uspećete sve da rešite svojom stručnošću, ali će posledica biti, a to ćete osetiti tek u narednom periodu. Finansije su, bar za sada, u redu, a očekujte i novčani priliv sa strane. Zauzeti Ovnovi su taktični i nepoverljivi u vezi. Muče vas izvesne sumnje pa ste i zbog toga prema partneru negativno naelektrisani. Budite staloženiji i manje prohtevni da ne biste došli u situaciju da izgubite podršku voljene osobe. Slobodni su ti koji mogu da biraju, a postoji i mogućnost veze sa osobom koja će se iznenada pojaviti i u potpunosti vas opčiniti.

bik1111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Imali ste izvesnih smetnji, ali okonosti su se promenile i sada radite neometano i bez kočenja sa strane. Savete i podršku tražite od onih kolega koji imaju iste ili slične stavove kao vi jer u vašem poslovnom okruženju ima i onih koji žele da sabotiraju vaše ideje i kojima vaši planovi ne odgovaraju. Mnogima će posao biti u žiži interesovanja i zanemariće emocije. Bikovi koji su u vezi trenutno se osećaju usamljeno i potišteno. Želite pažnju i razumevanje jer ste skoncentrisani na posao, a to ne dobijate. To je jedan od razloga zašto imate osećaj da vas niko ne razume. Slobodni Bikovi trude se da osvoje osobu koja ih ne primećuje. Za sada od velike ljubavi nema ništa.

blizanci2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Napravili ste dobar potez jer ste na miru isplanirali dugoročne planove i za sada posao obavljate rutinski i bez tenzija. Postoje naznake da će doći do izvesnih komplikacija, ali vi ćete vešto izbeći neprijatnosti. Ono što će vam pomalo zadavati glavobolju jesu neke administrativne i birkokratske zavrzlame, ali ne libite se da tražite pomoć sa strane. Što se tiče finansija postoje bitne naznake da će se ubrzo poboljšati. Slobodni će gotovo svu snagu i energiju utrošiti na flertovanje i zavođenje. Uživate kada ste u centru pažnje i kada se udvarači bore za vašu naklonost. Zauzeti pripadnici znaka mogu da planiraju zajednički put. Voljena osoba vam donosi neke lepe vesti.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments