jarac2111112111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

U narednom periodu neke stvari će izaći na videlo, a pogotovo pazite da ne isplivaju vaše greške jer ste neke sitnice i vama nebitne stvari gurali pod tepih. Ispostaviće se da ste pogrešno procenili situaciju i da te sitnice uopšte nisu nebitne. Morate biti na oprezu da ne biste pretrpeli novčane kazne. Svakako da ste na poslu u početku bili nesigurni i nestabilni, a greške su i nastale u tom periodu. Što se tiče finansija, rasipaćete novac više nego obično, pa vodite računa da kraj meseca ne dočekate u dugovima. Zauzeti će pretrpeti kritiku da ne posvećuju dovoljno pažnje voljenoj osobi, a mnogi od vas će uleteti u paralenu vezi i poželeti zabranjeno voće. Ako vam se to dogodi budite oprezni i pazite kome se poveravate. Slobodni, budite mudri prilikom eventualnih provokacija. Ima onih koji žele da vas uvrede i povrede, a izbegavajte druženje sa drskim ljudima kako udvarači ne bi bežali od vas.

vodolija2111114211111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Vama na poslu nedostaje najviše to što nemate odrešene ruke da donesete važnu odluku, već za svaku sitnicu morate da pitate nadređene. To vas frustrira i osećate se bazvredno. Ne radi vam se jer imate utisak da šefovi nemaju poverenje u vas. Naći ćete se u situaciji gde ćete moći indirektno da kontrolišete neke zaposlene i bar tu se pokažite u punom sjaju. Finasijski ne stojite loše, a dosta ste štedeli pa ćete sebe počastiti skupom sitnicom ili odmorom za vikend. Zauzeti će stabilizovati svoja osećanja prema voljenoj osobi, dok slobodni ne mogu da se odulče kome da ukažu poverenje jer im se trenuto sviđaju dve osobe, pa se dvoume.

ribe2111112211111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Tražite nove podsticaje i podršku kolega da rešite neke bitne probleme na poslu. Trenutno kuburite i sa kratkim rokovima, pa će pritisak biti konstantan cele nedelje. Vodite računa šta govorite o kolegama, jer neke vaše reči mogu pogrešno da se prenesu i protumače. Uspećete da realizujete svoje ideje, ali bukvalno ćete padati s nogu zbog posla. Slobodni su se ranije razočarali u ljubav, pa su trenutno nepoverljivi. Imaćete osećaj da izlazite iz magle kada je ljubav u pitanju. Zauzeti će stabilizovati svoja osećanja prema voljenoj osobi.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: forums.thefashionspot.com

Milena Stojanović

Comments