vaga2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Ove sedmice doživećete promene na poslu. Iako neće baš sve zavisiti od vas, bićete glavni inicijator promena i žustro ćete se za njih zalagati. Jedino se ne nervirajte oko tehničkih problema, tu ste nemoćni i ne postoji način na koji biste svojim uticajem nešto popravili ili promenili. Ako ne budete smireni i strpljivi navući ćete bes kolega, a to vam za sada nikako nije potrebno. Slobodni za vikend imaju velike šanse da upoznaju osobu atletske građe u koju će se zaljubiti na prvi pogled. Za vaš susret biće glavni “krivac” najbolji prijatelj. Zauzeti imaće problema sa ljubomornim ispadima od strane partnera. Već duže vreme u vašoj vezi nešto ne štima, pa će mnogi dočekati vikend kao slobodne osobe.

skorpija2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Opravdano ste ljuti na saradnike jer svi se oglušuju na vaše naredbe i uputstva. Postali ste blagi pa ćete uskoro morati da pribegnete sistemu kažnjavanja ako očekujete progres i napredak na poslu. Nije da nemate motiv i znaje, ali nalazite se u situaciji koju niste planirali, pa ćete morati debelo da se namučite da probleme rešite na vreme. Slobodni zrače seksepilom, pa svi imaju želju da vam udovolje, da zaokupe vašu pažnju i da vas impresioniraju. Čuvajte se da ne naletite i ne upustite se u vezu sa osobom koja je sklona manipulacijama. Ako ste zauzeti, za sada vam sledi mirna sedmica puna romantičnih trenutaka. Partner će biti vaša oaza mira kao i utočište i beg od problema na poslu.

strelac2111111111111111112 Nedeljni horoskop: 21. novembar – 27. novembar

Vas najviše muči što nemate podršku niti uslova da realizujete svoje ideje i planove. Svi vas tapšu po ramenu, govore bravo, a kada treba da investiraju novac i vreme u vas, podrška jednostavno izostaje. Manje pričajte o svojim planovima jer time nepotrebno trošite svoju energiju. Oslonite se samo na sebe jer vi ste jedina osoba na koju možete da računate u ovom periodu. Slobodni imaće susret sa veoma interesantnom osobom koja će ih razveseliti i opustiti. To vam trenutno najviše i treba. Zauzeti će imati rasprava sa partnerom oko finansija. To je trenutno najveći problem, pogotovo kod onih koji su u braku.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments