Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

1/4

ovan21111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Sve će vam ove sedmice ići lakše nego inače jer energija prosto izbija iz vas. Sve za šta ćete se zalagati na poslovnom planu pretvoriće se u dobitak, pa vas finansijska situacija neće brinuti niti vam izazivati glavobolje. Nastupilo je vreme kada će vaše ambicije doći do izražaja i sve čega se latite prosto će da doživi uspeh i ekspanziju. Zadovoljni krajnjim rezultatom bićete nasmejani, raspoloženi i društveniji nego u prethodnom periodu. Ako niste u vezi, nemojte se vraćati na staro i ponovo započinjati vezu koja je prekinuta. Sa razlogom ste raščistili sa bivšom ljubavi i neka na tome i ostane. Upoznaćete osobu koja vam po temperamentu odgovara i koja će vas zabaviti i nasmejati. Spontano ćete se prepustiti užicima. Oni koji su u vezi neka očekuju kraću razdvojenost zbog poslovnog angažovanja ili kraćeg puta, ali generalno očekuje vas mirna sedmica i uživanje u strasnim noćima.

bik11111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Vi ćete prevazići teškoće i isplivaćete iz finansijskih problema koji su vam stvarali ogroman stres i nezadovoljstvo.  Ako ste možda ostali bez posla, ne treba da očajavate jer pred vama stižu novi poslovni izazovi i interesantne ponude. Krajem nedelje možete da očekujete i bolje uslove za rad kojima trenutno niste baš najzadovoljniji. Svakako da će to uticati da budete bolje volje i da vaše ambicije porastu. Krenućete u borbu, a rezultati će stići i brže nego što ste očekivali. Početkom sedmice očekujte poznanstvo sa osobom koja je drugačija od vas i čiji stavovi i razmišljanja će vas zainteresovati i opčiniti. Ta osoba biće neko ko se stalno smeje i vedrog je duha, pa ćete i vi postati mnogo raspoloženiji i nasmejaniji. Ako imate partnera, krajem nedelje očekujte značajna poboljšanja u odnosu, pre svega bolju komunikaciju i veću prisnost.

blizanci21111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Imali ste malih problema i zastoja u realizaciji poslovnih planova, ali sumnja i nezadovoljstvo više nisu prisutni. Polako iščezavaju negativne misli i manjak samopouzdanja, a vi se osećate kao da za vas ne postoji nemoguće. Hrabro krećete napred u nove poslovne poduhvate i spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim zadacima i izazovima. Sve odluke koje donesete pokazaće se kao dobre i prosperitetne. Vama je u fokusu materijalan dobitak, ali vodite računa da ne insistirate na brzoj i lakoj zaradi, već se trudite da vaše poslovanje donese dugoročne uspehe. Vaš emotivni život je stabilan i miran, a povremene razmirice ne utiču na kvalitet vaše veze. Međutim, neki zauzeti imaće tešku muku da odole izazovu da se ne prepuste strastvenoj avanturi. Slobodni će imati priliku da upoznaju osobu atletske građe, koja je veoma komunikativna, privlačna, šarmantna i bavi se sportom.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice