Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

jarac21111121111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Okolnosti nisu bile baš idealne u prethodnom periodu, a sabotiranje i podmetanje noge od strane kolega sa kojima ste bili u svađi doprinelo je tome da ste na poslu dali minimum svojih mogućnosti. Okolnosti su se promenile i sve je krenulo na bolje, ali jedini faktor koji bi mogao da utiče na to da stagnirate na poslu jeste vi sami. Na svaku provokaciju reagujete impulsivno i dovoljna je i najmanja varnica da vi odmah buknete poput požara. Mnogi vam zameraju to što vas svaka kritika previše pogađa, tako da pokušajte zrelo i odgovorno da se uhvatite u koštac sa problemima. Iz vas šarm izbija na sve strane i mnogi se utrkuju da se nađu u vašem društvu. Potencijalni partneri su tu, a na vama je da izaberete ono najbolje za sebe. Za one u vezi i braku horoskop predviđa probleme u komunikaciji i svađe oko finansija.

vodolija21111142111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Kada nešto sto posto zavisi od vas, vi tada odjednom dobijete snagu da i najteže izazove sprovedete u delo. Tada za vas prepreke ne postoje. Ali kada sarađujete sa kolegama i niste samo vi odgovorni za uspeh ili neuspeh projketa, vi se povučete, nenametljivi ste i tihi. Nigde vas nema, drugi odlučuju umesto vas, a vi samo klimate glavom. Stavite lični interes iznad svega. Zauzeti shvataju da je partner neozbiljan, a vas detinjasto i neodgovorno ponašanje izluđuje. Vikend će doneti smanjenje tenzija i napetost, ali na dugoročnom planu očekujte ili ulazak u novu vezu ili prekid trenutne. Slobodni, imaćete i više nego dovoljno prilika za flert i nova seksualna iskustva.

ribe21111122111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Balansirate dobro između privatnog i poslovnog života, a dobri i korektni potezi sa vaše strane itekako su primetni i komentarisani. Nikakve teškoće i problemi na poslu neće vas pratiti, kolege vas vole, cene i poštuju, baš kao i nadređeni. Finasije kod vas nikada nisu bile preterano važne. Vi više volite da udovoljite svojoj duhovnoj nego materijanoj strani. Zauzeti će planirati proširenje porodice, dok će slobodni imati prilika za mnoga poznanstva, ali ne zalećite se na prvu osobu koja vam se dopadne. I dalje ste skloni da idealizujete potencijalne partnere. Dajte i sebi vremena da taj neko opravda vaša očekivanja.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: fanpop.com

Milena Stojanović

 

Editors choice