Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

3/4

vaga21111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Biće ovo uspešna sedmica na poslovnom planu, a poslovno partnerstvo sa iskusnim i starijim kolegom pokazaće se kao dobitna kombinacija. Pozitivne promene u poslovnoj sferi doneće vam motivaciju i ličnu satisfakciju. Imate i odličan odnos sa šefovima, umete da saslušate kako njihove poslovne, tako i lične probleme, pa će vam oni na prijateljstvu biti itekako zahvalni. Sve se odvija u najboljem redu i za vas nema zime. Sredinom nedelje slobodni će osetiti žudnju za starom ljubavi i poželećete ponovo da se bacite u naručje osobi sa kojom ste doživeli nezaboravne momente, dok će zauzeti osetiti snažnu potrebu za promenom u  emotivnom odnosu i novim uzbuđenjima.

skorpija21111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Vi čime god da se bavite nikoga ne ostavljate ravnodušnim i sve što uradite ne može da prođe nezapaženo i bez komentara. Ostvarujete polako sve što ste planirali i samo uporan rad dovešće do toga da dokažete sve svoje kvalitete i vrednosti. U ovom periodu i finansijska situacija je izuzetno dobra, u šta god da uložite novac sve vam se bar trostruko vrati. Zauzeti će se potruditi da sa voljenom osobom provode što više slobodnog vremena i zajedničke aktivnosti će vas dodatno zbližiti, dok će slobodni uleteti u tajnu vezu.

strelac21111111111111 Nedeljni horoskop: 26. septembar – 02. oktobar

Bićete angažovani na važnim projektima i javlja se mogućnost da pređete na bolje radno mesto. Ako do sada niste, počećete da razmišljate o tome koji tip posla bi vam doneo i intelektualnu i duhovnu satisfakciju. Opustićete se jer se manje opterećujete finansijskim statusom. Ohrabrićete se da počnete da radite posao koji volite, iako možda u početku neće biti ekonomski isplativ. Slobodni će započeti vezu sa osobom koja živi u drugom gradu, ali vam distanca neće predstavljati problem da uživate u novoj vezi. Slobodni kao da su pušteni sa lanca. Sve bi da probaju i nemaju nameru da se skrase pokraj jedne osobe.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice