Horskopski znak nosi neke karakteristične zapise, koji usmeravaju vaše ponašanje u životu i ljubavi. Negativnosti su nam upisane u zvedama, kažu astrolozi, a i sami znate kako ste skloni da saboritate stvari, kad postanu zahtevne i komplikovane. Ne radite vi to namerno – takav vam je horoskop.

Ovan – Zaboravlja na ljubav svog života zbog trenutne fascinacije

Ovnovi su impulsivni. Životne odluke donose u trenutku, a isto tako i prave greške koje je posle teško popraviti. Ovan će se zaljubiti u nečije oči i zaboraviće koliko mu je važna veza u kojoj je i koliko truda treba da bi se održala. Povući će ih zanos, a posle će se kajati. Ako nemaju partnera punog razumevanja za njihove ispade, koji je spreman da oprosti, uzalud će se kajati.

Bik – Prestraviće partnera ljubomorom i posesivnošću

Stabilan, dobro raspoložen, senzualan i opušten Bik, u trenutku može u nečemu da vidi crvenu maramu, da frkće i kopa nogama spremajući se da pregazi pretnju. Zbog ljubormore ume i fizički da nasrne na partnera, a to jeste zastrašujuće. Bik će postati pitom kao mače ako se uveri da je pogrešio i učiniće sve da se iskupi, ali, kako ćete mu ponovo verovati i biti opušteni pored njega?

horoskop 41 Horoskop otkriva: Kako ćete SABOTIRATI dugu vezu?

Blizanci – Uništiće svaku dobru vezu strahom od vezivanja

Spontani Blizanci žele da budu slobodni na svakom nivou – u svojoj glavi, u srcu, u ponašanju. Ne sputava njih partner ili veza, nego osećaj da nešto treba da žrtvuju, da nečeg treba da se odreknu da bi sačuvali vezu. Sto puta su već pogrešili na isti način i pobegli od dobre veze, pa možda zato i ne misle da je teško ostvariti dobru vezu. Jedino što nisu u stanju da se u njoj zadrže.

Rak – Udaviće partnera svojom potrebom za dokazivanjem ljubavi

Rakovi umeju da vole nežno, strasno i posvećeno, tako da se pored njih osećate ušuškano, zaštićeno, zbrinuto, maženo i paženo. Ali Rak želi da mu stalno dokazujete i pokuzujete koliko vam to prija, koliko ne možete bez njega i kako mu u potpunosti pripadate. Kad stisne svoja klešta oko vrata ljubavi, Rak ume nekontrolisano da udavi.

Comments