Lav – Uvek će misliti da može da nađe nekog boljeg

Pošto mora da bude najbolji, Lavu su stalno potrebni sveži dokazi o tome koliko je apsolutno i neprevaziđeno fantastičan. U stalnoj potrazi za nekim boljim (čim stvari postanu uigrane i jednolične) Lav zapravo traži ogledalo u kome će pokazati svoje najbolje lice. Zato će često izgubiti najbolju moguću osobu – jer je počeo da je uzima zdravo za gotovo.

Devica – Izludeće partnera svojom preciznošću i organizacijom

Često su Device vrlo kvalitetne osobe, pune zadivljujućih sposobnosti i veština. Ali one najbolje znaju i kako partner može da unapredi svoje sposobnosti i stalno će pokušavati da ga reorganizuju i prevaspitaju. Za sve postoji bolji način – a Devica zna koji je to način i kako da ga praktikujete. A niko ne voli da se oseća toliko nekompetentno.

horoskop 31 Horoskop otkriva: Kako ćete SABOTIRATI dugu vezu?

Vaga – Više vole samu ljubav, nego ijednu osobu posebno

Vage vole iskustvo i neće odoleti da mu se prepuste. One prihvataju svaki izazov, rukovođene idejom da će se više kajati zbog stvari koje nisu uradile, nego zbog onih koje jesu. Ljubav je pogonsko gorivo Vage i ona neće oklevati da ga toči na svakoj pumpi koja joj skrene pažnju.

Škorpija – Varaju i ljubav nema veze sa tim

Škorpije važe ili za najveće varalice, ili za najposvećenije partnere u horoskopu. Ljubav sa tim nema veze. Varaće jer su sigurne da njihovo telo pripada samo njima i da partner ne polaže nikakvo ekskluzivno pravo na njih, ili će biti potpuno posvećene iz dubokog osećanja dužnosti i samopregora.

Comments