Strelac – Ima smisao za humor koji familija njegovog partnera mrzi

Kad se familija udruži protiv vas, loše vam se piše. A zašto ne mogu da vas smisle? Pa zbog onog najboljeg u vama – vašeg uvrnutog, otkačenog, jedinstvenog smisla za humor. Prozivate stvari sa kojima oni ne umeju ni u zbilji da se suoče, a kamoli da se sa njima zezaju. Neka se partner jednom požali porodici kako ste bili brutalno cinični u trenutku dok je bio labilan i povrediv i gotovi ste.

Jarac – Imaju ego koji više voli pobede nego istrajavanje

Prepreke su za Jarčeve tu samo da bi pokazali kako su dobri u njihovom savladavanju i prevazilaženju. I jesu dobri, najbolji. Ali ako partnera počnu da identifikuju sa preprekom, a ne sa izazovom, sravniće sa zemljom njegovo samopoštovanje i samopouzdanje, ni trenutka ne dovodeći svoju dominaciju u sumnju.

horoskop2 Horoskop otkriva: Kako ćete SABOTIRATI dugu vezu?

Vodolija – Ostavićete nekog fantastičng, zbog povratka na poznat teren

Taj poznat teren je možda samoća u kojoj ste komotni, ili bivša veza u kojoj je bilo toliko problema, da vam je zbog toga izgledala vrlo realno. Vodolije imaju problem sa realnošću – gledaju je iz čudne perspektive.

Ribe – Zaljubiće se slepo u pogrešnu osobu

Njihova čuvena ranjivost navešće ih da se otvore i veruju pogrešnim osobama. Toliko im je potrebno da budu voljeni, maženi i paženi, da će poput blentavog psa otići za bilo kim, ko im mahne pred nosom velikom sočnom koskom ljubavi. Ribe uglavnom sabotiraju same sebe, svojim šašavim izborima.

Pročitajte još i ovo:

Pronađite odgovarajuće street style kombinacije prema svom horoskopskom znaku

Koja vrsta ludaka je vaš bivši prema horoskopu

Koje je tvoje idelano mesto za seks prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvor fotografija: www.popsugar.com

Brankica Milošević

Comments