Nekom horoskopskom znaku ne biti u vezi predstavlja gotovo katastrofu jer jednostavno ne možeš da zamisliš da nekog nemaš pored sebe i sama se budiš. Dok sa druge strane jedan znak voli kada je solo jer se tada prepuštaš slobodi i uživanju. A, kakav si ti kad si single saznaćeš danas.

Ovan

Ti si nezavisna žena i ne možeš da zamisliš da jednog dana zavisiš materijalno od nekog muškarca. Ipak za tebe je bolje biti single nego pošto-poto uletati u vezu u kojoj ne vidiš budućnost i perspektivu. Kada si sama ti si vedra osoba koja je maksimalno posvećena poslu, porodici i prijateljima.

Bik

Kada si sama za tebe vreme kao da ne postoji. Žuriš da svuda stigneš i da sve vidiš, prosto si kao navijena i dan ti proleti. Ali zato kada si u vezi postaješ inertnija i nije ti stalo do zabave i provoda.

horoskop Horoskop otkriva: Kakva si ti zapravo kada si single

Blizanci

Ti se mnogo ne menjaš ni kada si sama ni kada si u vezi. Samoj sebi si najvažnija i trudiš se da prvo sebi ugodiš pa tek onda drugima. Nije loše ponekad biti sebičan, jer ko ne voli sebe ne voli ni druge.

Rak

Ti baš teško podnosiš samoću. Kada dugo nemaš dečka prosto postaneš depresivna i ljuta na ceo svet. Obožavaš da imaš nekog pored koga bi se budila zato često i ulećeš u veze koje nekaju sjajnu perspektivu.

Comments