Svako reaguje drugačije kad se naljuti, a sklonost da besnimo, potiskujemo bes, uvredimo se i ućutimo ili posvađamo, da brzo planemo i da se brzo ohladimo, pored ostalog zavisi i od karakteristika našeg horskopskog znaka.

Ovan

Eksplozivan i nemilosrdan u svom besu, Ovan ne pomišlja kako će se neko zbog njega osećati. On besni, jer mu je povređen ponos, izgovara šta mu padne na pamet i ne ublažava svoja osećanja. Ako je na vas ljuta osoba u znaku Ovna, najmudrije je da ćutite i čekate da prođe. Ako ste i sami Ovan u horoskopu, ovaj savet je besmislen.

Bik

On neće eksplodirati odmah. Reagovaće pasivno-agresivno, stavljajući vam do znanja da je ljut i uvređen, tako što će biti dalek, rezervisan, nezaintersovan, hladan. Dok se osećanja u njemu krčkaju do tačke ekspolozije. Svoj bes izražava fizički, on ima potrebu da šutne nešto, da udari šakom o sto, da upotrebi pesnice – ali nastojaće da svoj bes iskali na stvarima. Teško je naljutiti Bika, jer on ne dozvoljava da mu nešto remeti harmoniju, ali ako je ljut na vas, bilo bi dobro da se skrušeno izvinjavate i učinite sve što možete da popravite stvari, jer ste sigurno krivi.

Kakvi ste kada ste ljuti2 Horoskop otkriva: Kakvi ste kada ste ljuti?

Blizanci

Verbalno najekspresivniji u horoskopu, izraziće svoj bes rečima – vikaće, prosipaće kletve, optuživati, zapeniće nastojeći da saspe u reči sve što misli i oseća. Ali i u besu Blizanci imaju drugu stranu, a ona je još gora. Biće ledeni i otrovni i spustiće vas tako promišljeno, pakosno i bolno, da ćete poželeti da su vas samo vređali i vrištali na vas. Ako naljutite Blizance, očekujte verbalni napad. Ako volite da se svađate, biće to dostojan izazov za vas.

Rak

Među znacima zodijaka, Rak je kraljica drame. Njegov performans počinje durenjem. Ako se niko na to ne upeca, on se uvređeno povlači u izolaciju i pati u samoći. Ako se niko ne zabrine i ne ukaže mu zasluženu pažnju, ili se u periodu povlačenja nađe neko da mu zasoli rane, Rak počinje da plače, strašno, neutešno, histerično. Ako je Rak ljut na vas, nipošto ga nemojte puštati da samuje i tripuje, jer će drama eksalirati i produžiti se beskonačno.

Comments