Strelac

Kad je ljut, Strelac plamti besom i da su reči vatrene kugle, spržio bi sve oko sebe, vrlo efikasno. U besu će vas momentalno anfrendovati, kako na Facebook-u, tako i u životu i praviće se da vas nikad nije ni poznavao. Strelac u svom burnom proživljavanju odnosa sa bliskim ljudima ima dugačak spisak onih koji su ga naljutili i prestali za njega da postoje.

Jarac

Lako i često se naljuti, ali to drži u sebi, osim ako nije baš izazvan. Kad pokaže svoju agresiju, gori je od Ovna, Lava i Škorpije zajedno. To je osoba koja će reći “nisam ljut, nego veoma razočaran” i onda će vas kritikovati i prozivati dok se ne parališete i ne počnete da se osećate bespomoćno, kao dete. Kad krene da vas seče, Jarac će vas povrediti mnogo dublje nego što je potrebno, jer on nema distancu od svog besa i nije u stanju da pomisli da su stvari otišle predaleko i da je sebe uzeo preozbiljno i dozvolio sebi mnogo više nego što je u redu. Ljudi brzo nauče da ne ljute Jarca, po cenu gutanja sopstvenog samopoštovanja, jer je užasno iskusiti njihov gnev.

Kakvi ste kada ste ljuti4 Horoskop otkriva: Kakvi ste kada ste ljuti?

Vodolija

U ljutnji Vodolija će nastojati da se udalji od izvora svog besa. Ona se neće svađati, nego će prestati da komunicira, otići, zaključati se i ignorisati onog ko je naljutio što je duže moguće, da bi sebi dala vremena da se smiri. Ako ne uspe da iskulira i totalno izgubi živce, teško će se vratiti u ravnotežu, jer će zajedno sa besom pokuljati sva negativna osećanja koja je držala u sebi ko zna koliko dugo. Za razliku od ljutog Raka, Vodoliju treba da ostavite na miru kad je ljuta.

Ribe

One stalno osećaju i proživljavaju sva osećanja i u stanju su da izraze ljutnju, koliko i sve ostalo – slabo. Njihov unutrašnji život je milion puta intenzivniji od onog što ispoljavaju i ako ne mogu da procesuiraju osećanje ljutnje, poješće se iznutra. U besu i negativnim osećanjima, Ribe su samodestruktivne i treba im mnogo vremena da se oporave posle takvih perioda.

Pročitajte još i ovo:

Sa kojom poznatom damom deliš modni stil prema horoskopu?

Koje je tvoje IDEALNO mesto za seks prema horoskopu

Koja vrsta ludaka je vaš BIVŠI – prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments