Lav

On ne voli da se ljuti, jer kad pobesni, onda prevazilazi i najekspolozivnijeg Ovna. Od njegove rike danima zvone uši svima unaokolo, a on mora da riče da bi se ispraznio. A prazni se nad onim ko se tu zadesi i ne pada mu na pamet da se posle izvinjava. Ponos, pre svega. A ni strahopoštovanje on uopšte ne potcenjuje.

Devica

Njima je teško da ispolje svoja osećanja, ali njihov unutrašnji život je buran, koliko god one bile smirene na površini. Njihov bes će se dugo skupljati, pomešan sa svim ostalim negativnim osećanjima i onda će pući – zbog sitnice. Treskaće vratima, plakati, vikati i ponašati se neuračunljivo, čime će potpuno zbuniti one koji je ne znaju takvu i ne mogu da pogode šta se desilo. Kad se ispraska, Devica će se sama vratiti svom uobičajenom ponašanju.

Kakvi ste kada ste ljuti3 Horoskop otkriva: Kakvi ste kada ste ljuti?

Vaga

Pre svega, Vaga neće dozvoliti da bes pokvari njen imidž šarmantne osobe, koja ume da izbalansira sve nesuglasice sa osmehom na licu, bez podizanja tona i da pomiri zavađene svojom superiornom diplomatijom. Ona se užasava sukoba, vike, agresije, to je primitivno i nedopustivo – reči služe za sporazumevanje, a ne za svađanje. U najgorem slučaju, kad je stvarno ljuta i uvređena, Vaga će nastojati da se drži podalje od svih, dok ne izađe na kraj sa svojim osećanjima. Ako ste uspeli da naljutite Vagu, mora da stvarno niste bili fer na veoma bezobrazan način.

Škorpija

Retko ćete videti besnu Škorpiju, zato što one više vole da ukrčkavaju svoj otrov i da napadnu i osvete se, onda kad su svi već zaboravili na konflikt. Ako ste na meti Škorpijinog besa, nećete ostati neuzdrmani, jer ona će vas ubosti tamo gde vas najviše boli, smišljeno, ciljano i sa velikim zadovoljstvom.

Comments