Svaka osoba ima svoje slabe strane i strahove, a horoskop nam otkriva koje su slabosti svakog znaka.

Ovan

Ovnovi vešto kriju svoje slabosti, jer su uvek tako aktivni, vredni i borbeni, ali vas užasava pomisao na samoću, izolaciju, usamljenost i bolest. Iako hrabri i samouvereni, Ovnovi imaju potrebu za porodičnom bliskošću – potreban im je partner, da sa njim dele izazove života i svakodnevice.

Bik

Oni koji vas posmatraju sa strane, dive se vašoj snazi i snalažljivosti – nema toga što vi ne možete, samo kad sebi to zacrtate. Ali Bikovi strahuju da ne izgube to što imaju – životnu udobnost, finansijsku stabilnost, partnera kome pružaju najbolje od sebe.

Blizanci

Slaba tačka Blizanaca su živci – svađa i sukobi lako mogu da vas dovedu do očaja, a tada ne pomaže ni inteligancija ni snalažljivost. Panika vas obuzima kad se suočavate sami sa sobom, u situacijama kada vas obuzima nemoć, nervoza i depresija.

Rak

Rakovi se mnogo brinu zbog svega i svačega, zato što su duboko u sebi veoma nesigurni i podložni raznim strahovima, koji ih s vremena na vreme preplave. Zato imaju potrebu za stabilnim partnerom, pored koga će se osećati sigurno i zaštićeno na sve načine – a najslabija tačka Rakova je strah od gubitka voljene osobe.

Comments