Lav

Zbog svoje sujete, koja vam je najveća slabost, dolazite u situaciju da lukave osobe manipulišu vama putem laskanja i dodvoravanja. Vi ste srećni kad imate publiku i podanike, ali to vam ne garantuje dobar položaj. Strepite od podsmeha javnosti i gubitka moći koju vam donosi profesionalna pozicija.

Devica

Bojite se svega što ne možete da kontrolišete, a najviše strahujete od gubitka kontrole i zato vam nervi stradaju. Vi umete da vodite računa o sebi, ali svoje nerve ne možete da poštedite, iako pokušavate da ne mislite o problemima, bežeći u rad i prihvatanje odgovornosti.

Vaga

Pošto suštinski mrzite sukobe, nesuglasice i grubost, plašite se da ćete biti uvučeni u neprijatne situacije. Takođe ne volite da razgovarate o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, a umete da se zabrinete zbog svog zdravlja, više nego svi ostali znaci. Vaša najveća slabost je sklonost da sebi ulepšavate stvarnost, ugađajući prohtevima koji nisu dobri za vas (najčešće je to hrana, pogotovu slatkiši).

Škorpija

Ljubavni život je slaba strana Škorpije – brine vas sopstveni fizički izgled i erotska moć, užasava vas starenje, jer možete izgubiti tu moć i interesovanje suprotnog pola. Strahujete da ne izgubite voljenu osobu i najranjiviji ste kad se zaljubite.

Comments