Strelac

Najveća slabost Strelčeva je njihova najbolja osobina – pravdoljubivost. Drugi vam rade iza leđa zbog toga što ste poznati kao neko ko neće prećutati i prikriti njihove manipualcije, a ne podnosite ni agresivnost i veoma ste empatični. Sumnjičavi ste i podozrivi u ljubavi – teško poklanjate poverenje, jer imate loša iskustva sa iskrenošću i otvorenošću drugih (oni obično iskorišćavaju vašu).

Jarac

Plašite se svake promene, iako hrabro stremite napred, jer ste ambiciozni i želite da stignete do vrha. Slabost vam je emotivnost i maštanje – uvek su vam na pameti snovi i želje koje niste uspeli da ostvarite. Takođe ste često sujeverni, jer osećate i predosećate ono što drugi ne registruju i zato ste često zabrinuti zbog porodice i partnera.

Vodolija

Slaba tačka Vodolije je strah od gubitka, bilo da se radi o položaju u društvu, finansijskoj sigurnosti, poštovanju drugih, ili o bliskim ljudima. Strepite od poniženja, bolesti i siromaštva i nikako i ni sa kim o tome ne razgovarate, da ne prizivate nesreću.

Ribe

Sa puno šarma Ribe prikrivaju svoju slabost i nesigurnost – a to je da pobegnu u svoj paralelni svet, svaki put kad im je realnost suviše naporna. Strahujete od boljih i uspešnijih od vas, ali to ne pokazujete. Slaba tačka su vam slabiji od vas – deca, stari i nezaštićeni i uvek ste spremni da barem pokušate da pomognete.

Izvor fotografija: instagram.com/lesparisiennesdumonde

Brankica Milošević

Comments