Šta je ono zbog čega birate pogrešne tipove i uvek vam se učini da je to onaj pravi, zaletite se i poverujete da ste našli srodnu dušu, a zatim se ispostavi da ste grdno pogrešili – kao i više puta do sada.

Ovan – Vi ste impulsivni i reagujete na ono što osećate u trenutku, bez razmišljanja o mogućim posledicama. Ne želite sebi da kvarite doživljaj, vi volite taj osećaj da nešto počinje, da se zaljubljujete, da treperite – toliko ste Govorite sebi da treba da se opametite, ali nije do pameti. Neke sklonosti su zapisane u zvezdama, a to nije mnogo utešno. usredsređeni na sebe, da uopšte ne proecenjujete partnera. Zato privlačite muškarce koji ne žele ozbiljnu vezu, ali vam pružaju uzbuđenje i osećaj avanture koji vam se sviđa.

Bik – Niste tip koji ima površne veze i koji se često i prolazno zaljubljuje. Kad neko jednom uđe u vaš emotivni prostor, vaša naklonost traje godinama. Nije važno kako vas tretira, vi ste svoje srce poklonili i ubeđeni ste da je on ljubav vašeg života. Ali vaših opcija ima mnogo više – svako koga sretnete može da bude neko poseban, ako date sebi vremena da birate.

horoskop 2 Horoskop otkriva: Zašto imate tako loš ukus za muškarce?

Blizanci – Veoma ste društveni i lako vam je da upoznate razne zanimljive osobe, potencijalne partnere. I pošto volite raznolikost, privući će vas nešto novo i potpuno različito od vas, a radoznalost će vas navesti da otkrijete šta to novo možete da doživite i otkrijete. Zbog toga često gubite vreme sa nekompatibilnim tipovima, dok ne otkrijete da razlike nisu podsticajne, nego predstavljaju prepreku.

Rak – Željni ste ljubavi na prvi pogled, želite bajku i toliko ste rešeni u tome, da ste spremni da izmislite veliku ljubav, da konstruišete romantiku i osećanja oko bilo kog dostupnog momka. Više volite ideju ljubavi, nego bilo kog konkretnog muškarca. Ako želite realnu vezu, morate naučiti da budete strpljivi i da date sebi šansu da nekoga zavolite zbog njega samog.

Comments