Strlac – Optimista se i to je obično dobra stvar. Ali kada su u pitanju veze, umesto da odmah odbacite onog ko se prema vama ne ponaša kako zaslužujete, vi se puni optimizma, bacate na posao – da otkrijete kako stvari mogu da funkcionišu. Dok se potpuno ne iscrpite. A zatim upadate u istu zamku ponovo.

Jarac – Ne želite površne veze i ne zanimaju vas oni koji nisu stabilni i nezavisni, ali to su obično tipovi kojima niste potrebni, da bi se osećali ispunjeno i kompletno. Vi ne želite svoj život da menjate zbog nekog i onda pronalazite one koji ne žele da ga menjaju zbog vas. Potrebno je da napravite ustupak i pronađete u sebi spremnost da se prilagođavate.

horoskop 4 Horoskop otkriva: Zašto imate tako loš ukus za muškarce?

Vodolija – Kreativni ste i smatrate da je bol inspirativna i neophodna za vaše umetničke aspiracije i nadahnuće. Ne bojite se da budete povređeni, ali to je problem – uvek budete povređeni, a nadahnuće nije dovoljno da nadoknadi osećanje neispunjenosti i neuspeha u ljubavi. Realna veza možda nije jako inspirativna, ali je puna podrške i topline, koja vam je itekako potrebna.

Ribe – Želite da vaš partner bude ujedno i vaš najbolji prijatelj, pa vam se često dešava da se zbližite sa muškarcima koje već poznajete i sa kojima imate prijateljski odnos. Ali to nije garancija da ćete funkcionisati kao par, da će se razviti nežan i romantičan odnos za kojim žudite. Umesto toga, slušaćete priče o drugim devojkama koje se vašem “prijatelju” više sviđaju. Nema potrebe da to radite sebi, tu nema sigurnosti koju tražite.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za novembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments