Lav – Vi znate da možete da imate koga god želite i zato birate najlepšeg i najzgodnijeg, uživajući u osećanju trijumfa, kao sakupljač lepih stvari za kojima drugi žude, ne obraćajući mnogo pažnje na to sa kakvom osobom imate posla. Da li ste površni? Na to pitanje sami sebi treba da odgovorite.

Devica – Pošto suviše razmišljate i analizirate, vodite se logikom i birate muškarca sa kojim bi trebalo da se slažete, jer ima odgovarajuće osobine sa vašeg spiska. Ali ljubav ne sledi vaše zamisli, jer se ne pridržava logike i racionalizacije, upravo suprotno. Onaj u koga se zaljubite, verovatno uopšte ne ispunjava vaše standarde.

horoskop 3 Horoskop otkriva: Zašto imate tako loš ukus za muškarce?

Vaga – Svima dajete šansu, osim sebi. Vi reagujete na to što se nekome sviđate, zahvalni ste kad neko pokaže da želi baš vas i upuštate se u vezu, iako to nije baš vaš izbor. Umete da istrajavate uz nekog koga ne volite stvarno, samo zbog ljubaznosti i zahvalnosti.

Škorpija – Duboko u mračnoj strani svoje prirode vi ne verujete da zaslužujete sreću i zato birate pogrešne muškarce, koji će vam to i dokazati. Kad vas povrede, povlačite se, jer ne želite da budete ponovo povređeni. Ako želite realnu vezu, treba da shvtite da zaslužujete ljubav.

Comments