Nisu svi sposobni da budu verni u vezi, ali nekima horoskopski znak pomaže u toj odluci. Dok drugima gotovo onemogućava da ostvare monogamnu vezu, prosto su predodređeni da slamaju srca.

Ovan – Posle kratkog vremena sa njim, već vam je jasno da je prilično temperamentan, odnosno, da se lako naljuti i svašta kaže u besu. U takvom raspoloženju, reći će vam sve što ne želite da čujete, a u šta ste posumnjali, samo da bi vas kaznio, jer je ljut. Dakle, ne morate da istražujete, ako sumnjate da nije veran, samo ga naljutite, pa ćete saznati.

Bik – Ako vas vara, neće vam ništa reći, ali će sejati tragove oko sebe, nesvestan svoje nemarnosti, ili u podsvesnoj želji da vam saopšti da je veza u krizi i da je treba spasavati. Sa Bikom je moguće prevazići ovakve krize, ako niste previše uvređeni i željni osvete – on vama neće oprostiti ono što vi treba da oprostite njemu, jer je to bio njegov način da vam skrene pažnju.

horoskop 24 Horoskop tumači: Kako se ponaša ako vas vara?

Blizanci – Kad njegova strast prođe, nije toliko problematično pitanje da li vas vara, jer on već razmišlja o tome da vas ostavi. Dok mu je stalo do vas, on će se sa vama svađati i raspravljati i želeće sve da “istera na čistac” – po tome ćete znati da je sve u redu. Kad utihne, kad se ućuti, naljuti se, a ništa vam ne prebacuje i ne svađa se – udaljio se emotivno i mentalno, a vrlo uskoro će se udaljiti i fizički.

Rak – On će vam prebacivati da ga zanemarujete, da ga ne razumete i ne poklanjate mu dovoljno pažnje, a usput će vam navoditi kao primer neku svoju koleginicu, ili prijateljicu, koja primećuje i vrednuje kod njega ono što vi ne primećujete. Pa, primetite da vas upoređuje sa njom i pretpostavite da vas možda sa njom i vara – ili barem intenzivno razmišlja o tome. I samo čeka da mu kažete “pa idi kod nje, kad ti je ona bolja od mene”.

Comments