Strelac – On mrzi da čuva tajne i da vodi dvostruki život i ako vas prevari, vrlo uskoro će se veoma pokajati i verovatno doneti veoma pogrešnu odluku da vam to sam (u suzama) saopšti i da traži vaš oproštaj, koji veoma verovatno, neće dobiti. Ima nečeg vrlo sebičnog u tim izlivima iskrenosti radi olakšanja sopstvene savesti, zbog čega ćete ga prezreti.

Jarac – Fini i uštogljeni Jarac je vrlo čulno biće – u krevetu sa njim, sve će vam biti jasno. Ako izbegava seks, sigurno ga ima sa nekim drugim. Ako iznenada uvede neke nove poteze, bez razumnog objašnjenja, to je naučio sa nekim drugim. Ipak, on je privržen i ne želi da vas ostavi – vredi mu oprostiti.

horoskop 46 Horoskop tumači: Kako se ponaša ako vas vara?

Vodolija – On će se udaljiti od vas na sve načine i samo njegovo distancirano ponašanje će biti dovoljno rečito. Ako odlazi bez objašnjenja, ne šalje vam poruke, često putuje i najmanje ima vremena za vas, to znači da je njegovo interesovanje na drugoj strani. Ukoliko želite da znate o čemu se radi, pitajte ga.

Ribe – Ukoliko vas vara, patiće od osećanja krivice i biće posramljen vašom privrženošću. Pa ako sumnjate da vas vara, samo ga obaspite nežnošću i ljubavnim izjavama i posmatrajte njegovu nepriliku. U ovoj situaciji on će se osećati gore od vas i ukoliko nalazite satisfakciju u tome da ga kažnjavate, daće vam svaku priliku da dominirate.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za decembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments