Lav – Lako je otkriti ga u prevari – Lav je ponosan i gizdav i kad ide u “štetu” sprema se kao za svadbu. Ako vam je sumnjiv što se toliko licka, menja košulje, ima novi parfem i uživa u sebi na način koji vas potpuno isključuje, definitvno imate svaki razlog za sumnju.

Devica – On će se češće zbližiti i emotivno povezati, nego što će prosto pokupiti nekog i imati seks. I naći ćete se u poziciji da procenjujete šta je gore i zbog čega se više osećate iznevereno, a nećete moći da odlučite. Ako zatražite da o tome otvoreno porazgovarate, biće iskren sa vama, budite spremni na to.

horoskop 35 Horoskop tumači: Kako se ponaša ako vas vara?

Vaga – Pošto mrzi sukobe i drame, učiniće sve da prikrije tragove i da zadrži sa vama odnos na koji ste navikli – on želi da svi budu zadovoljni i nikako ne želi da nekoga povredi. Pa tako i on želi da bude zadovoljan i nepovređen i ako vas vara, smatra da mu je to iskustvo potrebno i da vi nemate ništa s tima, zato nastoji da se tako i ponaša. Ukoliko ga dobro poznajete, otkrićete po sitnicama i nijansama da se nešto dešava. A ukoliko vam je stalo do njega, pustićete ga na miru.

Škorpija – Ako vas vara, znaćete, jer on nije diskretan. Ili se ludo zaljubio i ništa mu drugo nije važno, ili je toliko ljut na vas, da želi da vas kazni na najbrutalnije načine. On je taj kome se dešava da bude zatečen “na delu” u njenom krevetu sa drugom ženom. To može samo Škorpija da vam priredi.

Comments