U maju, može doći do nazadovanja u vašoj karijeri, a možete osećati i nelagodnost u ličnom životu, jer neki sukob može nastati krajem marta ili početkom aprila. Važno je da shvatite da ljudima treba vremena da razmisle i procesuiraju neke događaje i uvide.

U julu počinje dobar period za vas – seme inicijative zasejano proteklih par godina, sada počinje da se razvija. Stres će se umanjiti, moći ćete da rasporedite svoje vreme i snage i da se rasteretite, a vaše fizičko zdravlje sada pokazuje znake definitivnog poboljšanja. Pronađite podršku u preventivnim prirodnim i biljnim tretmanima, koji će povećati vašu vitalnost.

U oktobru ćete se naći u ulozi mirotvorca, a možete se osećati poljuljano zbog stresa i pada imuniteta, pa će vam biti potrebno neko vreme da povratite snagu. Mnoge vaše aktivnosti do kraja godine biće usmerene na raščišćavanje nereda i nevažnih aktivnosti, kao i odnose sa porodicom, bliskim prijateljima i partnerom. Sklad u bliskim odnosima, slobodni Rakovi bi mogli da se emotivno angažuju sredinom godine.

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticpart

Ako ste uživali u našem godišnjem horoskopu, pročitajte i naš nedeljni horoskop, kao i ljubavni horoskop.

Comments