Mars će se zadržati u polju Blizanaca sve do 13. jula 2013. što će obogatiti prvu polovinu meseca strašću, požudom i energijom.

Mars je planeta požude i seksualnosti, pa je njegov uticaj više fizičke nego emotivne prirode. Ali, istovremeno, to je planeta hrabrosti i akcije, pa se možete osloniti na njenu podršku ako želite da preuzmete inicijativu ili započnete osvajački poduhvat.

Sa druge strane, Venera, planeta ljubavi i harmonije, nalaziće se u vašoj astrološkoj kući komunikacije i pokreta sve do 22. jula 2013. To će biti period koji će vam olakšati izražavanje osećanja, razmenu ideja i utisaka, a tako i razmenu romantičnih poruka. To će biti savršen trenutak za duge zajedničke šetnje ili kratka putovanja do okolnih mesta, ali ćete se upustiti i u duhovno putovanje gde ćete biti vođeni željama svog srca.

Preporučljivo je da se ponašate opreznije u periodu između 13. i 25. jula kada poravnanje vladaoca vaše kuće parova i Marsa iznese neke strastvene događaje, ali i moguće svađe ili druge vrste nesporazuma.

tumblr m1g8arUEeb1qg2xooo1 500 Horoskop za jul: Blizanci (ljubav)

Vođeni željama svog srca

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u julu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments