Pod uticajem Saturna koji je lociran u Bikovoj kući parova i koji će komunicirati sa sanjivim Neptunom, juna 2013. godine će se razum i osećanja, odgovornost i zanesenost pokazati kao praktičan smisao za idealizam. U prvom delu meseca Venera će upotpuniti obećavajuću sliku kada bude u kombinaciji sa Saturnom i Neptunom. Biće to jedan od najsrećnijih perioda u godini.

U poslednjem dekanatu juna 2013. godine Sunce će napraviti trijadu sa Saturnom i Neptunom i favorizovaće različita ispunjenja i dostignuća.

26. juna 2013. godine Jupiter će ući u Raka gde će, zajedno sa Saturnom i Neptunom, ispuniti konfiguraciju pod nazivom vodenapiramida čiji efekat može da se oseti kao pozitivan potres vaših odnosa sa ljudima, i to tokom cele godine.

couple happy love emotive nature photography ce8d0b3ce79744594e1034066ef4ca8b h large Horoskop za jun: Bik (ljubav)

Biće to jedan od najsrećnijih perioda u godini

Mars, vladar Bikove kuće parova, vraća se u junu i čini se da je entuzijastičniji i smeliji nego obično. Sekstil sa Uranom će mu podariti snagu, optimizam, hrabrost i smelost da napravi prvi korak ka avanturi.

Iznad romantičnog entuzijazma primetiće se i promene u vezama i odnosima sa ljudima, kao i neke materijalne promene tokom meseca.

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u junu! 


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments