Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Velika ljubav, velika strast, doživotna privrženost – sve su to različite kategorije ljubavi, za koje su neki parovi prosto astrološki predodređeni. Ovo dvoje možda neće završiti u braku, ali će se odlično provoditi u krevetu dok su zajedno.

Ovan i Vodolija

Iako se kompatibilnost očitava između Ovnova i Lavova, kada je strast i dubina emocija u pitanju, kombinacija Ovna i Vodolije je ipak najvatrenija. Kad se jednom sretnu i prepoznaju, kad plane strast i proradi hemija, ovo dvoje će se predati jedno drugom u potpunosti. Osećaće se kao dvoje koji su godinama bili na dijeti i sada im je odjednom dozvoljeno da jedu sve što žele, u ogromnim količinama. Biće maštoviti i razigrani i želeće sve da probaju.

View this post on Instagram

“You feel like home, and everywhere I’ve never been, all at once.” -I made my husband carry me off the plane like this. Let’s just say, we weren’t as cute as these two damn beauties. Like, at all. Oh and Instagram coming in not-so-clutch with the crop, damnit. Ps. Maui, you’re realllll pretty, and thanks for tolerating my white legs and loud kids (that includes my husband). . . #mauiphotographer #mauielopementphotographer #mauielopement #lahainaelopement #lahainaphotographer #destinationphotographer #hawaiiphotographer #travelphotographer #elopementphotographer #belovedstories #radstorytellers #wanderingweddings #dirtybootsandmessyhair #wildrootcollective #thewandererscommunity #epicloveepiclife #muchlove_ig #adventurouslovestories #adventurousstorytellers #emotionoverperfection #couplesgoals #couplesphotographer #couplesphotography #shesaidyes #engagementphotos #engagementphotography

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Editors choice