Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Velika ljubav, velika strast, doživotna privrženost – sve su to različite kategorije ljubavi, za koje su neki parovi prosto astrološki predodređeni. Ovo dvoje možda neće završiti u braku, ali će se odlično provoditi u krevetu dok su zajedno.

Ovan i Vodolija

Iako se kompatibilnost očitava između Ovnova i Lavova, kada je strast i dubina emocija u pitanju, kombinacija Ovna i Vodolije je ipak najvatrenija. Kad se jednom sretnu i prepoznaju, kad plane strast i proradi hemija, ovo dvoje će se predati jedno drugom u potpunosti. Osećaće se kao dvoje koji su godinama bili na dijeti i sada im je odjednom dozvoljeno da jedu sve što žele, u ogromnim količinama. Biće maštoviti i razigrani i želeće sve da probaju.

View this post on Instagram

“You feel like home, and everywhere I’ve never been, all at once.” -I made my husband carry me off the plane like this. Let’s just say, we weren’t as cute as these two damn beauties. Like, at all. Oh and Instagram coming in not-so-clutch with the crop, damnit. Ps. Maui, you’re realllll pretty, and thanks for tolerating my white legs and loud kids (that includes my husband). . . #mauiphotographer #mauielopementphotographer #mauielopement #lahainaelopement #lahainaphotographer #destinationphotographer #hawaiiphotographer #travelphotographer #elopementphotographer #belovedstories #radstorytellers #wanderingweddings #dirtybootsandmessyhair #wildrootcollective #thewandererscommunity #epicloveepiclife #muchlove_ig #adventurouslovestories #adventurousstorytellers #emotionoverperfection #couplesgoals #couplesphotographer #couplesphotography #shesaidyes #engagementphotos #engagementphotography

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Editors choice