Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Blizanci i Lav

Ovo dvoje je spremno na svaki izazov – jedno drugo podstiču u spontanosti i sve što im padne na pamet, što čuju ili vide, žele odmah da isprobaju. Nemaju predrasude i spremni su na eksperimentisanje, uživaće jedno u drugom nezasito. Blizance će posebno inspirisati spontanost i otvorenost Lava, ali – problem nastaje kad Lav stvari shvati ozbiljno i poželi nešto više od zabave u krevetu, dok onaj drugi razmišlja o tome kako želi da ide kući i da se odmori – do sledećeg puta. Ova veza će zbog toga možda biti kratka – ali nezaboravna.

View this post on Instagram

“Chase the light. Whatever and wherever it may be for you. Chase it.” -Yosemite brought the light and you’re damn right I chased it. But honestly these two brought their own light + I swear I’m still blind from it. They touched and laughed like I wasn’t even there (creepin on them in this yummy golden grass). They are literal magic. . . #destinationphotographer #yosemitephotographer #californiaphotographer #pdxphotographer #coloradophotographer #icelandphotographer #oregonphotographer #elopementphotographer #pnwelopementphotographer #couplesphotographer #wanderingweddings #belovedstories #dirtybootsandmessyhair #photobugcommunity #lookslikefilm #messyhairandcameraflares #wildhairandhappyhearts #sweetgoldenhour #goldenhour #sunsetphotography #adventurouslovestories #adventurousstorytellers #radlovestories

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Škorpija i Rak

Ova dva vodena znaka su redak primer savršenog slaganja senzibiliteta među tako suprotnim prirodama – Škorpije su opesivne, strastvene i divlje, a Rakovi nežni, preosetljivi i dramatični. Kad nalete jedno na drugo i dodirnu se, nastaje magnetski spoj – oni osećaju da su povezani, fluid struji među njima, oni čitaju misli jedno drugom. Kad bi mogli da žive samo od sladostrašća, ne bi ni jeli, ni spavali, oduševljeni načinom kako mogu da se spoje, da se izgube jedno u drugom, kao i da se pronađu. Ovolika strast je prilično neodrživa u realnosti i oni se možda neće slagati ni u čemu osim u seksu, a to će im, neko vreme (možda dosta dugo) biti sasvim dovoljno.

Izvor fotografija: instagram.com/brandynicholsphoto

Brankica Milošević

Editors choice