Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Blizanci i Lav

Ovo dvoje je spremno na svaki izazov – jedno drugo podstiču u spontanosti i sve što im padne na pamet, što čuju ili vide, žele odmah da isprobaju. Nemaju predrasude i spremni su na eksperimentisanje, uživaće jedno u drugom nezasito. Blizance će posebno inspirisati spontanost i otvorenost Lava, ali – problem nastaje kad Lav stvari shvati ozbiljno i poželi nešto više od zabave u krevetu, dok onaj drugi razmišlja o tome kako želi da ide kući i da se odmori – do sledećeg puta. Ova veza će zbog toga možda biti kratka – ali nezaboravna.

View this post on Instagram

“Chase the light. Whatever and wherever it may be for you. Chase it.” -Yosemite brought the light and you’re damn right I chased it. But honestly these two brought their own light + I swear I’m still blind from it. They touched and laughed like I wasn’t even there (creepin on them in this yummy golden grass). They are literal magic. . . #destinationphotographer #yosemitephotographer #californiaphotographer #pdxphotographer #coloradophotographer #icelandphotographer #oregonphotographer #elopementphotographer #pnwelopementphotographer #couplesphotographer #wanderingweddings #belovedstories #dirtybootsandmessyhair #photobugcommunity #lookslikefilm #messyhairandcameraflares #wildhairandhappyhearts #sweetgoldenhour #goldenhour #sunsetphotography #adventurouslovestories #adventurousstorytellers #radlovestories

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Škorpija i Rak

Ova dva vodena znaka su redak primer savršenog slaganja senzibiliteta među tako suprotnim prirodama – Škorpije su opesivne, strastvene i divlje, a Rakovi nežni, preosetljivi i dramatični. Kad nalete jedno na drugo i dodirnu se, nastaje magnetski spoj – oni osećaju da su povezani, fluid struji među njima, oni čitaju misli jedno drugom. Kad bi mogli da žive samo od sladostrašća, ne bi ni jeli, ni spavali, oduševljeni načinom kako mogu da se spoje, da se izgube jedno u drugom, kao i da se pronađu. Ovolika strast je prilično neodrživa u realnosti i oni se možda neće slagati ni u čemu osim u seksu, a to će im, neko vreme (možda dosta dugo) biti sasvim dovoljno.

Izvor fotografija: instagram.com/brandynicholsphoto

Brankica Milošević

Editors choice