Kako da iskoristiš moć CRVENOG karmina na pravi način?

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Blizanci i Lav

Ovo dvoje je spremno na svaki izazov – jedno drugo podstiču u spontanosti i sve što im padne na pamet, što čuju ili vide, žele odmah da isprobaju. Nemaju predrasude i spremni su na eksperimentisanje, uživaće jedno u drugom nezasito. Blizance će posebno inspirisati spontanost i otvorenost Lava, ali – problem nastaje kad Lav stvari shvati ozbiljno i poželi nešto više od zabave u krevetu, dok onaj drugi razmišlja o tome kako želi da ide kući i da se odmori – do sledećeg puta. Ova veza će zbog toga možda biti kratka – ali nezaboravna.

View this post on Instagram

“Chase the light. Whatever and wherever it may be for you. Chase it.” -Yosemite brought the light and you’re damn right I chased it. But honestly these two brought their own light + I swear I’m still blind from it. They touched and laughed like I wasn’t even there (creepin on them in this yummy golden grass). They are literal magic. . . #destinationphotographer #yosemitephotographer #californiaphotographer #pdxphotographer #coloradophotographer #icelandphotographer #oregonphotographer #elopementphotographer #pnwelopementphotographer #couplesphotographer #wanderingweddings #belovedstories #dirtybootsandmessyhair #photobugcommunity #lookslikefilm #messyhairandcameraflares #wildhairandhappyhearts #sweetgoldenhour #goldenhour #sunsetphotography #adventurouslovestories #adventurousstorytellers #radlovestories

A post shared by Oregon Photographer (@brandynicholsphoto) on

Škorpija i Rak

Ova dva vodena znaka su redak primer savršenog slaganja senzibiliteta među tako suprotnim prirodama – Škorpije su opesivne, strastvene i divlje, a Rakovi nežni, preosetljivi i dramatični. Kad nalete jedno na drugo i dodirnu se, nastaje magnetski spoj – oni osećaju da su povezani, fluid struji među njima, oni čitaju misli jedno drugom. Kad bi mogli da žive samo od sladostrašća, ne bi ni jeli, ni spavali, oduševljeni načinom kako mogu da se spoje, da se izgube jedno u drugom, kao i da se pronađu. Ovolika strast je prilično neodrživa u realnosti i oni se možda neće slagati ni u čemu osim u seksu, a to će im, neko vreme (možda dosta dugo) biti sasvim dovoljno.

Izvor fotografija: instagram.com/brandynicholsphoto

Brankica Milošević

Editors choice