Noćne ptice radujte se – uskoro dolazi vaše vreme… Ponovo!

Početkom oktobra ove godine vampiri i ostale nemani zavladaće domaćim i svetskim bioskopima kada nam po drugi put stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu “Hotel Transilvanija 2”. Drakula, Mavis, Džonatan, Frankenštajn, Mumija, Nevidljivi čovek i ostali otvoriće vrata poznatog hotela za još jednu ludu urnebesnu avanturu u kojoj ćemo upoznati i neke nove likove, a jedan od njih je i mali sin Mavis i Džonatan .

Ono što je izvesno je da se mnogi domaći glumci nalaze na listi za kasting za sinhronizaciju ovog filma a audicije će uskoro početi.

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje… Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz “vampirski trening”.

Međutim niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu podetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

HTR2  ALL CHARS Newspaper Srb Hotel Transilvanija ponovo otvara svoja vrata u oktobru ove godine

Prvi nastavak animiranog hita “Hotel Transilvanija” 2012. godine osvojio je domaće i svetske bioskopske blagajne i u svetu zaradio preko 350 miliona dolara. Studio Sony Pictures Animation koji je do sada snimio neke od najvećih animiranih hitova kao što su dva nastavka “Štrumpfova” i mnoge druge ovim a ovim novim filmskim draguljem učvrstiće svoje mesto među vodećim animiranim studijima u svetu.

Animirani hit “Hotel Transilvanija 2” u domaće i svetske bioskope stiže početkom oktobra ove godine!

Comments